Help ! :) |
Post Reply |
Author | |
iksipsilon
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Travanj 2013 at 23:42 |
Pozdrav svima !
Prvo bi se htjela zahvaliti svim ljudima na ovom portalu i forumu koji su izdvojili svoje vrijeme kako bi nam svima pomogli da dodjemo do svojih ciljeva te su nas informirali i tako razbili razne predrasude :) A sad, vec 6 mjeseci aktivno vježbam i pazim na prehranu, došla sam do svog cilja a sad želim otici korak naprijed Dakle, nakon što sam stekla kondiciju, promjenila kompletni nacin života a uz to i izgubila suvišne kilograme, htjela bi nabaciti kvalitetnu masu, dakle mišice i definiciju. Visoka sam 170kg, imam 51kg, 19 godina, body fat 16%, ektomorf sam. (Ako vas još nešto zanima slobodno pitajte, bila bih zahvalna kad bi mi iskusniji vježbaci dali kakav savjet :)
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz,
S obzirom na trenutno stanje ocito definicija je nesto sto planiras kasnije, jer nije da imas kaj skidati vise trenutno, tak da bi trebala se koncentrirati na porast misicne mase i snage. Trebala bi reci nesto vise o svojoj trenutnoj prehrani i nacinu treniranja jer time odredjujes u kojem smjeru ces ici sa daljnjom transformacijom tijela. Te naravno slike bi pokazale pravo stanje stvari
Edited by The Phoenix - 04 Travanj 2013 at 09:51 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |