biciklistica - zahtjev za ban |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Travanj 2013 at 16:37 |
Stara, moš ti mene banirat koliko hoceš, ali ostaje cinjenica da si ti
glupaca koja kopira moje postove (vidi pod bucka, ako ti nije jasno) i
obicna glupa tuka kojoj je svšravanje na forumu jedino svršavanje koje
ima u životu :))) Draga, više se jebi, i skini se s interneta, život je
vani :))) I želim ti da te konacno netko dobro izjebe, jer ocito ti to
nužno treba!!!! Sretno!!!
Eto, poruka u inboxu od jedne nadasve divne osobe. Ja bi molila nekoga zaslužnog za to, jer ja to ne mogu (btw. izgleda da ti ni ne znaš što je ban ljepotice, ja sam ti samo temu zakljucala), da se pobrine da ovo preko tipkovnice hrabro stvorenje nestane s ovog foruma. Ako ovo nije kršenje pravila onda ne znam što je. Meni ovo ne treba, a na tu razinu se ne želim spuštat i vracat nazad, mada imam inspiracije za knjigu napisat o takvim facama. Ako ovo nitko ne vidi, jer je i to lako moguce, onda bar da drugi vide s kim imaju posla. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahaahhahahaahhahahaha
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se.
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Citam ja boldano, i reko šta je gymki, kakvo je ovo prostacenje....a onda skužim Cura dosta provocira po forumu i ostale, ali ovakvo izražavanje, arogantnost i bezobrazluk svakako treba biti kažnjeno! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehehe baš ja, da, meni ovo nebi palo na pamet najvecem neprijatelju rec, a kamoli nekome s kim nemam nikakve veze.......ne znam kakav um ovo može napisat.
Ja se inace ne obazirem na ovakve kreature jer znam iz cega izvire taj jad - sretnom i zadovoljnom covjeku ovo ne pada na pamet. Zato s jedne strane žalim biciklisticu i želim joj da što prije nadje neki mir u sebi - moj nije poljuljala, a svoj nemir ovim nije rješila niti nece, dapace.
Što se mene tice, neka i ostane, ovo nije moj forum pa ako oni odgovorni za njega žele puštat nekog ovakvog ovdje da se deraci na svih - njihov problem. Ja se više necu obazirat, ni na poruke u inboxu ni na išta - nema smisla radit red ovdje, samo gubim vrijeme.
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Ali nema je zadnja 2 dana...ne vidim njene postove!?
Postoji li uopce ban na ovom forumu??
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
ja nemam tu mogucnost....to rješava Zoki il šta ja znam ko vec, admin...boo..
nema je ne, nije ni jucer bila samo se meni došla iskipat u inbox, valjda loš dan pa moraš nac nekog, a preko monitora ne možeš pobrat šaku u glavu, di ceš bolje - ispušeš frustracije i sacuvaš zube
|
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Eto sad si je našla ispušni ventil, jao si ga tebi sada
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
:)) neka neka, kažem - lako bit hrabar preko tipkovnice ;) ako ce joj tako život bit lakši neka laje, da vidim dokle joj mašta seže
|
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja tu osobu ne razumijem,i Zokiju sam poslao PP sa pitanjem zašto joj se to dozvoljava još pocetkom tjedna,e sad dali ju je konacno banirao,to nemam pojma,ali da nam takva osoba tu ne treba,to je malo ali sigurno.
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljivo...
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(1)
|
Biciklistica je zaradila ban. Gym_girl, žao mi je što si dobila ovakav PM.
Ako krene vrijedjanje na ovakvoj razini - slobodno otvorite temu s nickom onoga koji je problematican pa cemo ga udaljiti s foruma. Nema potrebe da imamo ovakvog clana kojemu je jedina namjera vrijedjati ostale.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Cura cim je došla pocela je prosipati pamet i provocirati. Šta je dobila ban na odredjeno vrijeme ili? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobila je trajni ban. Edited by Zoki - 21 Travanj 2013 at 23:27 |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Otvorio sam temu u kojoj možete pisati napomene ako primjetite da neki clan foruma / portala vrijedja druge forumaše ili ako smatrate da nekoga treba ban-ati kako se ne bi ovo više dešavalo.
|
|
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
To ide na i.p. adresu? Može se vratiti kao klon? |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |