Susena surutka i Konoplja |
Post Reply |
Author | |
Pekiii
Cita FAQ Joined: 12 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Travanj 2013 at 15:19 |
Trazim neke proteinske namirnice,jer mi moji ne daju da kupujem "whey proteine" jer je to za "pumpanje",ne mogu da objasnim roditeljima...
Pa da cujem sta mislite o: Susena surutka: Proteini 11g Ugljeni hidrati 69,5 g Masti 1,5 g 1424 kJ/339 kcal ------------------------- I neki "novi" proizvod,prvi put cujem "proteinski prah konoplje"---50% PROTEINA... Trenutno radim definiciju i zelim malo da "istopim masti" brine me ovaj procenat 12% masti??? Molim za savjete.. |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj je bratic godinu dana skrivao whey u kutiji od Nesquika Nitko nije znaš što je to.. cak je jednom teta stavila žlicu whey u kolac, misleci da je nesquik...
Sušena sirutka ima previše uh, a premalo proteina... za te novce bolje posni sir...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |