definicija |
Post Reply |
Author | |
buldozer
Cita FAQ Joined: 22 Travanj 2013 Location: Serbia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Travanj 2013 at 20:24 |
Pozz da li moze neko da mi sastavi jedan plan ishrane za definiciju? Imam 90 kg, visina 185cm
Kupio sam od suplemenata whey, bcaa, glutamin i omega 3
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dragi buldozer morati ceš se malo potruditi i pokušati složiti svoj jelovnik, a mi cemo ti pomoci sugestijama.
Na forumu imaš jako puno informacija o prehrani i kvalitetnih jelovnika fitovaca pa malo procitaj, vidi što ti paše od namirnica i kakav ti je dnevni ritam te kako ceš posložiti obroke. |
|
buldozer
Post Options
Thanks(0)
|
- kardio trening
10:00 - merica wheya, bcaa, glutamin i to sve u shaker i omega 3 10:30 - 8 belanaca i casa jogurta 13:15 - pileca supa, 200 grama belog mesa, zelena salata - trening sa tegovima 16:00 - merica wheya, bcaa, glutamin i to sve u shaker i omega 3 18:00 - 200 grama belog mesa, pirinac, zelena salata + solja caja sa 2 kasike secera 20:00 - riba u konzervi (tunjevina ili sardina) 23:00 - pola kutije ella sira i whey jedna merica |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
nije ti to loše.
Koliko kalorija? Jesi racunao TDEE samo mi moraš objasniti što je pirinac? caj može i bez ovog šecera možeš u dorucak ubaciti i nešto UH složenih. Zašto prije spavanja whey? |
|
buldozer
Post Options
Thanks(0)
|
nisam racunao...pirinac je http://www.mondo.rs/slike/vesti/002/375/v237587p
pa nzm onda da ga izbacim pre spavanja?
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za veceru imaš protein iz sira ne treba ti i whey. Ja sam isto na defki, whey uzimam samo iza treninga i ponekad u dorucku. Inac, jelovnik nije loš, ali s obzirom da si na defki bilo bi dobro da znaš koliki ti je TDEE, piši što i koliko jedeš izracunaj jesi li u granicama ili da smanjiš/pojacaš kcal! |
|
buldozer
Post Options
Thanks(0)
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Riža, sorry zbilja nisam znala
riža može bolje integralna. E bravo sad kad si izracunao oduzmi si 20-30% od toga i toliko kalorija klopaj dnevno. Raspodijeli po obrocima kcal da bude najviše za dorucak, malo manje za rucak i još manje za veceru i medjuobroci oko 150-200kcal i to je to. Bebolina ima pravo whey ti ne treba navecer prije spavanja (štedi novcice), jedi posni sir i orašaste plodove navecer prije spavanja. Cini mi se da se bojiš ugljikohidrata, jesi probao s cikliranjem UH? Neki imaju jako dobre rezultate s cikliranjem Uh |
|
buldozer
Post Options
Thanks(0)
|
nisam..oke hvala puno :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |