Stolni nogomet? |
Post Reply |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Veljaca 2008 at 19:56 |
Evo mene zanima ako netko zna kolika bi bila cijena... ne bas za onakav kao u igraonicama...ali neka kucna verzija? Ja bi neki....ali nebi dala vise od š200kn....otprilike....
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci nitko ne zna nista.... :) A dobro.....
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
DALAJLA,sa kime bi ga igrala,
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahaa... sa onima koje bi pobjedjivala... mozes i ti
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
nevolim poraze,,,, ,,,,,,,,,,dobro izvodim slobodnjake ,znaci opasnost je u prekidima igre,,,,,razmisli,,,nebih zelio da dobijes traume nakon utakmice,,,,,,da te uhvati stucavica na poslu,,,,,poradi malo na taktici pa se cujemo,,,,, |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam jedno vrijeme samo to radila....tak da.... A trenutno ne radim.... pa....mogu se igrati I ne moras brinuti za stucavicu;)) I nema prekida igre osim kad ja dam gol...da ubacimo novu lopticu....
|
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
Dalajla, jeli ono istina za Samsonovu kosu?
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
A sta ti mislis?
|
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
razmisljam,,,dalajla,,,kazu da se osusio kao cvijet,,,sta je istina?? neznam jesi li nabavila onu lupaljku ?? stoni nogomet |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
A cuj....kazu da zena moze unistiti muskarca... to mi jos nije hobi...a jel to dalila uradila samsonu....hm Vidjela sam danas jedan....za š300kn...nije los... a to cu ja zicati za rodjendan Sad se moram raspitati.... |
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
plakala, smijala uvijek ti isto misli--ZENA--,,tako ide jedna turbo pjesma,,,Imam tu jednog poznanika ,stariji covjek,NESTO ga je opeklo u Nekoj davnoj relaciji-MUSKO -ZENSKO---,REKLA MU ZENA DA CE OSTATI NA STAPU,,,tako je i bilo,kaze... On kaze da zenama netreba vjerovati ni u GROBU....ja se normalno neslazem sa njim....pa zivimo u 2š vijeku....premda mi ta recenica pocesto dodje na um.... zicaces od staraca ili???? hoce li biti festa za rodjendan,,,,lom..
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
A da....staraca i buraza.... Kod drugog zicati.... Naravno da ce biti...ali ima jos vremena do tada |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj jedno vrijeme sam znao i cijenu i model i trgovinu, al se sada ne mogu sjetiti ni jednog od toga.... potrazim ti pa javim
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala.....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |