Vežbe za rast |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
Mario28
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2013 Location: NS Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Srpanj 2013 at 23:18 |
Pitanje za neke vezbe ili nesto za rast, eto skoro 20 godina a nizi od 170cm, ako je jos moguce...
Ima li neko preporuku? |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam dali postoji ikakva vježba da narasteš,to je stvar genetike...koliko ceš ti biti ostati visok...
A sada ne znam probaj igraj korašku nešto gdje istežeš kralježnicu... A možda se i varam,probaj na netu naci,savjetovati se sa doktorom nešto tako :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve je to genetika
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neki od nas ce zauvijek ostati midzeti(tu ubrajam i sebe):D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/215240_403744159733023_473835182_n.jpg Evo ti jedna za motivaciju :D
Edited by Mjauk - 14 Srpanj 2013 at 13:34 |
|
Mario28
Post Options
Thanks(0)
|
Kazes stvar je genetike, otac mi je 180 visine, keva 165, ja 168... kontam da bi trebalo da sam barem malo visi.
|
|
Mario28
Post Options
Thanks(0)
|
Mislio sam na neke vezbe za istezanje, ili tako nesto, probacu sa kosarkom pomalo.
Hvala za motivaciju. |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znaci to ništa :)
Možda ti je djeda ili baka bili nižeg rasta :) Ne kupiš sve samo od roditelja
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro ti je mettastaza reka ko zna na koga si gen povuka nemoj se previse zamarat s tim samo ces si komplekse stvorit
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
Mario28
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, u svakom slucaju ako naidjete na nesto sto ce mi malo pomoci u vezi ovoga okacite mi ovde. Hvala.
|
|
Mario28
Post Options
Thanks(0)
|
Jos jedna stvar i necu vas vise gnjaviti,da mi pojasnite malo o onome hormonu rasta?
I do koje godine se to uzima, tj. do koje godine se dobija besplatno kad odes na ispitivanje i odluce da si nizeg rasta za svoj uzrast? |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da si prestar za to, ali to ti je najbolje pitati i savjetovati se kod nekog dobrog endokrinologa.
|
|
Mario28
Post Options
Thanks(0)
|
Kazu da se dobija sigurno dok si u pubertetu a za dalje ne znam, verovatno oni imaju odredjeno negde do koje godine se to daje kad otkriju da si nizeg rasta (jer raste se do 25-e, bar tako kazu). Ovde kod mene u mom gradu mislim da nema endokrinolog, ali mogu se ja raspitati vise o tome kod svog lekara. U svakom slucaju ti hvala. :)
A i kontam da sam nizi zato sto sam se nizi i rodio kao mali. |
|
Mario28
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam zasto sam napisao ovo "kao mali" na kraju, podrazumeva se.
U glavnom probacu basket da igram kad uhvatim vremena pa sta bude. :) |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
I najvažnije ne moj se time opterecivati...stvarati komplekse...kao što ti je lula rekao...budi sretan na stvarima koje imaš :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Mario28
Post Options
Thanks(0)
|
Nasao sam i na vikipediji da ako se rodis sa visinom od 48-50 cm onda rastes do svoje 25-e godine, nadam se da je tako, e ovo mi je poboljsalo mnogo raspolozenje. Okej momci, hvala.
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa prijatelju moj! Samo se ne daj! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |