Tražim savjete za prehranu i kucne treninge |
Post Reply |
Author | |
BeLa259
Cita FAQ Joined: 22 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Kolovoz 2013 at 17:48 |
Pozz svima!
Imam 20 g. i studiram u Italiji, kad imam vremena vratim se u HR za odmore (ne mogu bez moe domovine :) )... 12 godina sam se bavila sportom, te kad je došla matura ostavila sam sve, a i sad ništa od težeg fizickog napora ne radim jer ne nadjem vremena za teretanu a obroci mi nisu bili redoviti jer sam na faksu po 8h 4 dana na tjedan! Nedavno sam pocela sa zdravijom i redovnom prehranom i neke kucne vježbice ali nikako ne mogu pogoditi odnosno uskladiti prehranu sa kucnim vježbama (ponekad sam unijela 1500 kal na dan ali vježbe su bile malo jace te sam stalno bila gladna)... Citala sam puno sajtova sa prehranama i vježbama, ali se još gubim puno u tim sugestijama xD.... Hvala unaprijed za dijeljenje vaših osobnih iskustava |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav i dobro nam došla
za pocetak ti je pametno izracunati se BMR i TDEE kada dobije TDEE od toga oduzmeš 10-30% kcal i složiš si jelovnik prema tom broju kalorija Što se tice vježbanja doma možeš pogledati ovu stranicu gdje ima puno treninga za kucnu upotrebu. Link je na trening program 4 tjedna traje za pocetnike http://fitnessangels.net/hr/zapocnite.php A ima još jako puno trening rutina na tome, vidjeti ceš |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |