Soma Fitness rekreacija i kondicijska priprema |
Post Reply |
Author | |
SomaFitness
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Kolovoz 2013 at 12:24 |
Pozdrav, ljudi!
Mi smo mali fitness studio u Hrvatskom Leskovcu (pored Zagreba, 15 min busom od Savskog mosta) i htjeli bismo se predstaviti ovdje. Otkad smo se otvorili bili smo koncentrirani na grupne treninge sa rekreativcima gdje smo radili treninge snage i izdržljivosti koristeci olimpijske šipke, girje, bucice, medicinke, TRX i ostalo. Evo link na našu Facebook stranicu i mali Youtube uradak. Od ovog mjeseca pocinjemo nuditi i treninge jedan na jedan, specificno i kondicijsku pripremu u borilackim sportovima. Iducih mjesec dana su ti treninzi potpuno besplatni, zatim ce biti cijena 50kn po treningu. Dodjite, pogledajte kako radimo i ostanite!
|
|
SomaFitness
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uz svako uclanjenje bilo rekreativaca, bilo sportaša uzimamo sportsku i medicinsku povijest, testiramo pokretljivost glavnih zglobova i stabilnost trupa i ramenog pojasa i dajemo savjete o prehrani, sve besplatno.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Soma fitnes i Zoran imaju moju najtopliju preporuku. Zoran je jedan najboljih hrvatskih trenera vec sad a vrijeme ce donijeti samo napredak jer je jedan od najvecih radnika koje znam. Zadnje i najbitnije, super osoba s cvrstim i dobrim vrijednostima. Posjetite ga ako ste u prilici |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |