Vrijeme za promjene |
Post Reply |
Author | ||
Reminiscence
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Kolovoz 2013 at 09:24 |
|
Dragi moji,
Vec neko vrijeme citam postove ovdje na forumu i napokon sam se odlucila registrirati i pomaknuti s mjesta. Posljednjih godina sjecam se kroz maglu, kao da je sve bio san. Iako sam sada vrlo budna, stvarnost mi je opalila poprilican šamar. Ovo više nisam ja. Ne prepoznajem osobu koja me gleda iz zrcala. I sve do sada, djela i rijeci, jednostavno kao da nisu moji. Zato sada, budna i odlucna, okrecem posljednju stranicu ove i prelazim u neku novu pricu. Situacija je grozna i širok je raspon podrucja na kojima moram djelovati. Zato cu otvoriti svoju temu gdje cu detaljnije opisati probleme, pronaci nacine i pratiti napredak. Jer nema života od sjecnja.... Svijetla buducnosti, here I come! |
||
“I'm selfish,impatient and a little insecure.I make mistakes,I am out of control and at times hard to handle.But if you can't handle me at my worst,then you sure as hell don't deserve me at my best."
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Želim ti jednu lijepu dobrodošlicu draga !
Reci nam koji je tvoj problem? Kako papaš kako treniraš? :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Reminiscence
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala na dobrodošlici.
Pa to otprilike izgleda ovako: Ujutro pojedem zobene sa zelenim cajem, pa popijem kavu. Za medjuobrok uzmem komad integralnog kruha i komad svježeg kozjeg sira. Rucak je uglavnom baziran na povrcu sa pilecim prsima, junetinom ili tako nekim komadicem mesa. Drugi medjuobrok najcešce bude zeleni caj i komad integralnog kruha sa nekakvim namazom. Za veceru (nakon treninga) pojedem zdjelicu rajcice i paprike sa kozjim sirom. Šecer sam izbacila (ako baš moram uzmem umjetno sladilo), hranu pripremam sa maslinovim uljem. Najviše me buni vecera, što bi zapravo bilo najbolje za veceru i poslije treninga? Imam dijete i puno obaveza pa vježbat mogu tek navecer kad sve završim i dijete zaspi. |
||
“I'm selfish,impatient and a little insecure.I make mistakes,I am out of control and at times hard to handle.But if you can't handle me at my worst,then you sure as hell don't deserve me at my best."
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vecera ti je najbolje ili posni sir sa nekim izvorom masnoca kao bademi orasi itd, ili meso i povrce s maslinovim uljem..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni se cini da ti ozbiljno moraš podebljat klopu i možda malo smanjit zeleni caj da bude samo prije treninga jer skupa s kavom ti ne treba, za veceru, pošto je poslije treninga bi trebalo pojest proteine plus ugljikohidrate a pošto je vecera može i malo masti, ne znam koje kolicine jedeš ali mi se cini premalo, cekam mišljenje drugih ...
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja pijem dnevno 4,5 salica kave, 2 tablete kofeina, i 2 salice zelenog caja :)
|
||
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I usudiš se zaspat? haha
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Reminiscence
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo raspisala se ja o prehrani i svemu vezanom na svojoj temi, pa izvolite ,molim lijepo, ovim putem-----------
https://www.fitness.com.hr/forum/vrijeme-za-promjene_topic8006.html |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
spavam ko top :) sad prebacujem na kavu bez kofeina do nove godine, jer ovako nijedan burner ne funkcionira |
||
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kava je više na psihološkoj razini tj placebo, bar meni ja mogu popit litru i opet zaspat samo da se dobro najedem :P
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |