Pozdrav svima!! |
Post Reply |
Author | |
Denis27
Cita FAQ Joined: 13 Listopad 2013 Location: Zabok Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Listopad 2013 at 09:55 |
Bok ljudi! Moje ime je Denis i amater sam u svijetu fitnessa. Nisam nikad vježbao jer sam imao ok liniju i bio sam njome zadovoljan. Prije 2 godine poceli su problemi, dijagnosticirana mi je Chronova bolest(upalna bolest crijeva). Dobio sam lijekove koje pijem još i sad ali u malim dozama jer mi se stanje popravlja. Od nekih lijekova koje sam koristio u vecim dozama dosta sam se udebljao(10ak kg), što nije loše. Problem je u tome što sam dobio kako bi se reklo pivski trbuh. Htio bih vježbanjem(teretana kod kuce) izgubiti otprilike 5kg i naravno trbuh. Najviše me zanima koju mi prehranu(dijetu)preporucate? Hvala!!
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(1)
|
dobrodošao,
ako si voljan malo uložit u teretanu doma i pazit što i kako jedeš pogledaj ovo 5 kg masti u 5 tjedana |
|
Denis27
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti! Proucit cu to.
|
|
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(1)
|
POzdrav i dobrodošao!!
Puno se može i od doma napravit..samo treba ustrajnosti i malo dobre volje!! |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(1)
|
Pozdrav Denis i dobrodošao
Ako mozes malo detaljnije opisati kako si se hranio odkada ti je dijagnosticirana Cronova bolest, je li ti doktor prepisao kakvu dijetu i opcenito te usmjerio u nacin zivota s ovoom bolescu? Smijes li normalno konzumirati bjelancevine iz mesa, mlijecnih proizvoda ili zbog bolesti moras uzimati samo biljne proteine? Takoder, jesi li primjetio da ti neka hrana ne odgovara i da je nesmijes jesti? Ova pitanja su usmjerena prvenstveno zbog toga sto uz kvalitetan trening koji mozes napraviti kod kuce je potrebna i kvalitetna prehrana da bi se rijesio pivskog trbuscica Takoder, pomoglo bi da napises koliko imas godina, koliko si visok i koliko kg trenutno imas |
|
cookies are for pussies
|
|
Denis27
Post Options
Thanks(0)
|
Imam 25(za 3 mjeseca 26)godina, trenutno imam 81 kg i visok sam 175cm. Što se tice prehrane nemam posebnu dijetu...držim se otprilike ovakvog menija . Jedino ne jedem ribu(osim tune), soju, brokulu,špinat i cvjetacu...
Edited by Denis27 - 13 Listopad 2013 at 19:32 |
|
Denis27
Post Options
Thanks(0)
|
Bok...evo mene opet...imam pitanje... Pošto je napokon došlo ljepše vrijeme odlučio sam početi trčati..trčao sam u normalnim tenisicama za nogomet i noge su me boljele (cjevanica-kost)najviše. Pa sam odlučio kupiti tenisice za trčanje, ali i one baš ne pomažu, noge i dalje bole. Čudno mi je to jer barem jednom tjedno igram nogomet, a poslje me noge ne bole. Inače trčim po nogostupu(tvrda podloga), da li je to problem, ili jednostavno je problem u meni? možete li mi dati koji savjet, možda da pijem neke vitamine za kosti? Hvala!
PS: Smršavio sam 4kg |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ne znam dali bih ti pomogli vitamini a kosti toliko..koliko bih trebao naučiti trčati :)
Vjeruj mi jako puno ljudi trči ne pravilno...još po groznom terenu...gdje su koljena i ostali djelovi pod velkim stresom..sve to utječe na njih.... gledaj da naučih tehniku i odabereš što bolji teren :) ako možeš radije odi plivati :) ako imaš tu mogućnost! :) Pozdrav! Svaka čast :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super za kilazu
Moj savjet je biciklizam, pogotovo ako imas mogucnost po brdovitom terenu, najbolje za zglobove |
|
Denis27
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala dečki.. Raspitao sam se za tehniku trčanja..jedan maratonac će mi pokazati kako pravilno trčati. Nemam priliku za plivanje...jedino kad ću na more :).. što se tiće biciklizma, ne smijem zbog Crohnove bolesti...
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trcis na pete. Spustaj tabane ispod kukova i bol ce nestati.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |