Skidanje (jos) malo kila |
Post Reply |
Author | |
wheeler
Viden/a u gymu Joined: 11 Travanj 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Travanj 2008 at 10:44 |
Oko Nove godine krenuo sam u teretanu po prvi puta u zivotu. Imam 3š godinu, visok sam š85 cm, a imao sam š00 kg. Sada je evo polovica 4. mjeseca, imam 9š kg, poceli su mi se pojavljivati nekakvi misici koje nikad prije na sebi nisam vidio . Radio sam vecinom crobne vjezbe (orbitrek, bicikl, trcanje po vani kad nije bilo prehladno), i nesto na spravama, (bench, lat masina, kosa klupa). Nisam uzimao nikakve dodatke prehrani, osim multivitamina (Natural wealth) koje sam i inace redovito uzimao. Prehranu sam reducirao, izbacio kruh, slatkise, salame, gazirane slatke napitke, prije mi se znalo da sam pojeo i dva rucka odjednom (napunim tanjur mesinom, prilogom, bubnem 3 snite kruha), sad pojedem ono sto je u tanjuru i gotovo! E sad, moj problem je u sljedecem: zelio bih skinuti onaj najtvrdokorniji spek, na trbuhu, i zelio bih nabaciti malo misica na ruke, prsa i ramena (trbusni misici su mi dosta jaki, plocice se sasvim lijepo pipaju ispod onih vrazjih š cm sala). Kad bih se toga rijesio izgledao bih poprilicno dobro, iako me i ovako koke na poslu hvale i vele da izgledam super . Pa sad molim znalce za pomoc - krenuti s nekim kvalitetnim proteinom uz dodatak glukoze i nastaviti s treninzima (3 puta na tjedan teretana, crobno + sprave) ili...? Hvala unaprijed! Marin
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne volim ulaziti u muske treninge i prehranu jer bi po mom svi pokrepavali! Mogu ti samo savjetovati da se upises u teretanu i neka ti orbitrek postane najbolji prijatelj. Samo 20 min na njemu svaki dan i neces vjerovati kako ce ti kile ici dolje. |
|
lijo
Viden/a u gymu Joined: 10 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo nastavi s vise crobnih treninga...
preporucam ergometar, ili veslanje ako imas mogucnost... izgara... |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izracunaj svoj bazalni metabolizam. Skini s te zifre nekih š0-20 posto i taj broj (kalorija) rasporedi na 5 obroka. Pogledaj moju prehranu iz mojeg Dnevnika i naravno druge tekstove o zdravoj hrani na ovom forumu i internetu. Sto se tice treninga uvijek je najbolje trenirati i crobno (plivanje, trcanje) i ancrobno (bodybuilding). Ja sam prestao trenirati crobno jer mi se ne da Ja se najvise palim na dizanje utega na razne nacine (45min) i onda pijuckanje proteinskog shake-a i gledanje TV. Ako se budes kvalitetno hranio i redovito trenirao, salo ce s vremenom nestati "samo od sebe". |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |