HIITprogram |
Post Reply |
Author | |
jarbol1911
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Prosinac 2013 at 16:03 |
Visok sam 184 cm i težak 102 kg,znam,previše. Kupio sam fenomenalan reebokov sobni bicikl i poceo sam na njemu odradjivati treninge. Želio bih skinuti te kilograme,želje imam,samo pravi HIIT program nemam. :) Može li netko napisati pravilan HIIT program (koliko serija,koliko kilometara na sat koja serija,koliko sekundi odmora itd). Hvala svima na komentarima :)
|
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(1)
|
taj sobni bicikl koji si kupio je koristan, al po meni bacanje novaca
uz bodyweight vjezbe (zgibovi, dipsevi, sklekovi, stabilizacije, iskoraci, cucnjevi , trbusne varijacije, itd.) i sprinteve vani na sviježem zraku ti za 6 mjeseci pod mojim rezimom bi imao lijepih 84kg na svoju visinu http://www.youtube.com/watch?v=xG3hcxELcG0 --------- a za taj hiit program, a gle nadji si kak ti paše ja sam znao radit ovak: 20 minuta: 1,15 min sprint 15 sec pauza lagani hod , 1,15 sprint 15sec pauza itd Edited by eXpertise - 23 Prosinac 2013 at 11:13 |
|
jarbol1911
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na savjetu,vjerujem i ja u sprinteve na otvorenom,ali zima je.. zato forsiram sobni bicikl. 84 kile za 6 mjeseci-zvuci savršeno,potrudit cu se doci do te brojke
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(1)
|
jarbole, daj utipkaj u tražilicu portala HIIT pa ceš naci hrpu napisa.... Nitko tko te ne zna i tvoju kondiciju ti ne može reci što bi, samo opcenito, a to je meljenje prazne slame... Ako želiš ubrzati skidanje kg možeš npr ujutro bodyweight vježbe a navece hiit ili kako ti paše... Ako imaš vremena i bike ti je ispred videa-tva pa gledaš film, pusti hiit pa predji na obican intervalni trening, vremenski ceš to izdržati i sat vremena pa ce ti i potrošnja masnoca biti vece. Ako nemaš vremena, onda hiit 10s rada, 20s ili više odmora po potrebi pa 10 rada pa 20 odmora,itd...od 10 do 60 možeš varirati i rad i odmor, ili i duže. probaj 10minuta sa svojim izborom, napiši kak je prošlo, pa možemo onda konkretnije @expertise, sorry ali 1.15min trcanja nije šprint, i to nije hiit protokol. Možda si ispljunuo pluca nakon 1.15min, ali na intenzitetu hiit-a si bio desetak sekundi.
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(1)
|
Slazem se s iverom. U svojoj trkackoj karijeri sam vidio mozda par puta da netko pravilno radi hiit. Jarbol, i ja ti predlazem da hiit zamijenis s intervalnim treningom.
|
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
yep u pravu si - grijesim, nije bilo 75 sec nego 30 sec pravog sprinta, al ja sam tu samo da pomognem
uostalom, mozemo se naci pa da vidimo tko je u pravu za sprintanje Edited by eXpertise - 24 Prosinac 2013 at 14:43 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |