Savjet o supstancama za definiciju |
Post Reply |
Author | |
pomalo_stari
Cita FAQ Joined: 04 Sijecanj 2014 Location: Croatia Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Sijecanj 2014 at 21:16 |
Najprije pozdrav svima, sve najbolje i nadan se da se niste puno udebljali za praznike :)
Situacija je takva da san poceja ic u teretanu prije 9 miseci (kad san krenija ima san 183cm i 94 kila, a trenutno iman 183cm i 78 kila)...E sad kako nisan bas zadovoljan sa definicijon potrebno mi je jos jedno bulkanje pa shredanje nabit nekakvih 7 kila pa onda skinit 5 opet u roku od 6 miseci)...Od proteina uziman whey isolate unflavored od myproteina i sa njin san zadovoljan, al me zanima kasnije da bi shredanje bilo sta kvalitetnije uzeja bi nesto da mi pomogne u tome da se rjesin jos masnih naslaga...Prijatelj mi je reka da uzmen clenbuterol pa san cita nešto više o njemu i sad iako pišu da je djelotvoran ne svidjaju mi se baš nuspojave...I tako san nastavija dalje gledat po internetu i naiša san na neki paket na jednoj stranici i sad pošto se stvarno baš ne razumin u ove dodatke osin sta san cuja za l-carnitine tija bi pitat ako ko od va sima iskustva sa njima: Lipofenom i LCLT (L-carnitine L-tartrate)...Sad pošto san novi na forumu neznan jel smin stavljat link od stranice di san naša u pondu taj paket al ako koga zanima mogu mu u PM poslat link... P.S. Ako imate kakvih drugih pametnih savjeta o nekin drugin dodacima za gubljenje masti možete mi i njih preporucit al imajte na umu da neman baš bogatstvo za trošit na to :) Unaprid fala na pomoci!!!!! |
|
?Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |