trening početnika- gdje započeti |
Post Reply |
Author | |
KraljicaCelulita
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Sijecanj 2014 at 22:49 |
Pozdrav :DD
Zovem se Iva i borim se se viškom kilograma dulje vrijeme i imam osjećaj da se vrtim u krug. Imam 173 cm i 77 kg, prehranu rješavam, uključila sam aerobni trening barem 3 puta tjedno(trčanje), trudim se, ali mi je raspored malo gust jer sam maturantica pa pripreme itd. Problem nastaje kod vježbi snage i vježbi općenito i tu se apsolutno ne snalazim i sve mi se nekako čini kao jedan žešći science fiction.Također kod prehrane mi nije jasno bi li trebalo potpuno izbaciti ugljikohidrate ili ih smanjiti na minimun i dokle smanjivati unost kalorija,neki kažu 500 kcal manje od dnevnog unosa, neki to snižavaju na 1500 kcal dnevno, tu mi isto nastaje konfuzija.Ali primarno bih vas ipak molila pomoć oko treninga,literatura, neki video, linkovi sve je poželjno, ništa nije na odmet. Muchas gracias unaprijed :DD |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobro nam došla:))
Pročitaj ovo https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Izgubite-5kg-masti-u-5-tjedana.aspx |
|
KraljicaCelulita
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aham, dakle za početak da se striktno toga držim?
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rekoh pročitaj ima osnove prehrane i uz to dobar trening program.
ako ti se sviđa i odgovara ti takav tip treninga odlično, kreni... rezultati će sigurno doći. Što se tiče prehrane ako si pročitala to u kratko, možeš si izračunati TDEE oduzeti kako piše u programu 20 do 30% i probati složiti jelovnike za nekoliko dana napiši tu što jedeš i koliko i kada, a mi smo tu za eventualne popravke:)) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |