JOS JEDAN NOVI |
Post Reply |
Author | |
GOF79
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Veljaca 2014 at 15:56 |
Bog, molio bi da me neko uputi u program teretane.krenija sam ima 2 tjedna (strogi pocetak)jedan dan vjezbam donji dio noge od struka na dolje + trbusnjaci svaki put. a drugi dan gornji dio od struka na gore i ruke. nakon treninga otrcim 15-20min na traci,inace radim 5-6 serija po 12 puta na svakoj spravi.molio bih da mi netko kaze dali je to uredu i dali trebam koji dan odmora jer sad idem svaki dan-.. fala puno
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav:))
Mislim da ti je dovoljno 3 ili 4 treninga tjedno, pogotovo ako si početnik (a i ako nisi). Treba dati mišićima vremena i za oporavak i odmor - to je bitna stvar. O.K. imaš neki program upper/lower generalno gledano to je uredu, no ako želiš savjet trebao bi malo detaljnije opisati, koje vježbe, broj ponavljanja, broj serija, koliko kilograma, tvoj cilj..... Koliko traje trening? trčanje ili neki drugi LI nakon utega je isto O.K. Što se tiče različitih programa moraš im dati vremena i vidjeti kako ti koji odgovara. Ima puno različitih pristupa i programa i svi ili većina su dobri samo vježbe treba izvoditi pravilno (savjetujem da pitaš trenera u tertani)i treba imati strpljenja, odnosno držati se plana i ne očekivati promjene preko noći..... |
|
GOF79
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bog.. fala puno na savjetu .. na svakoj spravi po 5 puta i 10 ponavljanja stim da povecavam tezinu i kraj serije do izdrzljivosti a tezinu ocjenim sam (uglavnom su to izmedu 20 -35 kg radi se o spravama)donji dio i vise kg. Cilj mi je dobiti figuru i odrzavati .trening traje oko 1,30-2h uglavno vjezbe gledam po drugima i mislim da radim ispravno.. jos jedno hvala na savjetu....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |