kko do perfect definicije :) |
Post Reply |
Author | |
Lara_Croft
Cita FAQ Joined: 02 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Ožujak 2014 at 12:23 |
LP
ja sam Amra,imam 24 godine...dugo godina sma trenirala box ali zbog povrede zglobova morala sam se odreci :/ u periodu poslije toga nekih 2 3 godine prestala sam se baviti bilo kojom sportskom aktivnoscu,znaci bacila sam se u depru i ofc junk food :D na svoju visinu 1.73 nabila sam 78kg sto je bilo strasno za osobu koja se nije micala sa 56-58kg napokon prije nekih 4mjeseca dosla sam sebi uz aero treninge vratila sam kilazu na 60kg posljednja 3 mjeseca striktno zdrava hrana,teretana i uopste ne zastranjujem na junk food ...e sad 2x dnevno radm aero trening :setnja,brzo hodanje,trcanje i jednom dnevno trening vlastitom tezinom...iskreno zadovoljna sam ishodom medjutim na ovoliku kolicinu treninga definicijom i ne bas :/ help |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
radi treninga snage (veliko opterećenje, 3-5 ponavljanja u 5-8 serija sa kratkim intervalnim kardio finišerima ili kompleks finišerima (guglaj, ima puno o tome) i sredi klopu, obično se u klopi krije zamka (ili nisi dovoljno smanjila ili ti jednostavno treba neki refeed da se tijelo malo resetira) naprednije je cikliranje uh a još žešće (nada ne preporučam :P) keto dijeta al sumnjam da ti ona treba
po meni je ovo previše kardija, utezi bolje tope masti jer daju jači metabolički učinak a više mišića troši više masnih naslaga ;) |
|
Lara_Croft
Post Options
Thanks(0)
|
znaci da pokusam s utezima???sumnjam da je hrana u pitanju jer stvarno kruh ne konzumiram,slatkise ni pod razno a masnoce svedene na minimum,znaci proteini,dobre masti,voce,povrce i voda :/
iskreno ne bih na dijetu jer ne volim to izgladnjivanje il da se moram strogo pridrzavati :/ (alergicna na stroge rezime) pokusacu svesti kardio na sat vremena dnevno uvesti tegiće hvala na savjetu :) |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(1)
|
a čuj trebala bi si napraviti plan prehrane jer kod definicije prehrana je ključ, a utezi normalno.
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
taman sam izustila na drugoj temi kako će svi izbacit kruh i mislit da je to dovoljno prvo dobrodošla Reci, jedeš li što od ugljikohidrata osim povrća? zašto masti na minimumu? |
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav imam pitanje...ne znam dali sam dobro skužio...3 mjeseca si počela? Na defku odmah? Ili? :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Lara_Croft
Post Options
Thanks(0)
|
hvala
od uh:integralna riza,krompir,integralna tjestenina... a na masnoce mislila sam:przeno,i u obliku junk fooda znaci u konzumaciji maslinovo ulje... e sad help jer od ovolikog googlanja stvarno nisam sigurna sta radim ispravno a sta krivo treniram podosta,2 x aero (kako koji dan) a tu su i programi za vjezbe vlastitom tezinom,ali fali,fali... od sutra ubacujem tegiće pa javim dalje svaki savjet dobro dosao |
|
Lara_Croft
Post Options
Thanks(0)
|
pozz
da,na svoje box mišice nabacila sam kilazu,odlucila se opet pokrenuti i uz masu aerobnih vjezbi skinula visak kilaze,zadnja 3 mjeseca sam na zdrava hrana + vecinom 2x aero + teretana...i da,vrijeme je za definiciju help |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |