Pozdrav svim Fitovcima (: |
Post Reply |
Author | |
janfit1
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Kolovoz 2014 at 16:19 |
Pozrav Fitnvcima!
Uglavno imam 13g dolazim iz Zagreba. Ovo je najbolja fitnnes stranica u hrvatskoj tako da sam se i ja htio priključiti sve je super objašnjeno na njoj i jako mi se sviđa. Imam 164cm 42kg(mršav sam al to me ne brine) imam sjajne trbušnjake a želja mi je povecati misice na rukama prsima i ojačati leđa i ramena, ako ima ko kakav savjet rado ću ga poslušati ali meni je zasad ovakav plan rada : 50 zgibova 200 sklekova 5x 5-6 vježbi za trbušnjake po 20-30 ponavljanja 8 vježbi sa elastičnom trakom i 10 vježbi sa ketballom(ne preko ramnea da mi se rast ne zaustavi 40 čučnjeva na dan na air pad-u(nekad i sa kettleballom radim), i na kraju 1h trčanja(sprint)-zagrijavlje 5 min zatim 3 kruga 200m 4x 50m sa odomorom 4x 100m s odomorom i 200m 2x i za kraj 3 min trčanja+istezanje |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sa ovime ćeš biti još mršaviji :)
imaš 13 godina! jedi sve uživaj.... ne opterećuj se sa brojem ponavljanja... odradi na šipci..sa tijelom nikakve utege ne diži... Najradije bih ti rekao da uskočiš u bazen i plivaš
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
janfit1
Post Options
Thanks(0)
|
Necu jer jedem vise neg prije. sam zelim doc u formu tak da se vidi napredak naci vece ruke prsa i jača leđa+ da mogu prek 50 sklekova i 10 zgibova
|
|
janfit1
Post Options
Thanks(0)
|
A znam da mogu posto sam u samo 2 mjeseca uspijo stvorit trbušne mišiće kakve sam htio
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Još se razvijaš :) treniraj 2-3 puta tjedno cijelo tijelo sa svojom težinom i to ti je to :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |