D: Intervju s Damirom: "Trenirao sam dva do tri puta dnevno!" |
Post Reply |
Author | |
Brksy
Cita FAQ Joined: 02 Studeni 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Studeni 2014 at 22:42 |
Svi komentari na temu: Intervju s Damirom: "Trenirao sam dva do tri puta dnevno!"
LOL.. Damir kad prestanes pit kreatin za mjesec dana ces se osušit i ostat bez misica .. cudi me da nisi jos i stereoide poceo pit uza sve to.. fuj |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
zašto ljudi imaju potrebu pljuvati po tuđem uspjehu? svaka čast Damire, puno truda je trebalo uložiti za ovako što. I da, ne znam zašto si uopće vježbao kad će sve propast kad prestaneš uzimat kreatin
|
|
cookies are for pussies
|
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se s avangarde. bravo Damire!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad počneš čitati i učiti za mjesec dana ćeš si lupit šamar , jer nećeš vjerovati koliku si ti sada glupost napisao.... Damire fantastično ....fantastično izgledaš
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |