Francuska salata (zdrava) |
Post Reply |
Author | |
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Prosinac 2014 at 11:08 |
Radila sam ju dva dana prije Bozica ali ga nije docekala.
Fora je sto je okus skoro isti kao kod francuske moje mame, ali je puno zdravija. -1 pakiranje mrkve i graska (iz skrinje) - 400g - 1 mala staklenka krastavaca - pola (pre)zrelog avokada - moze i cijeli - 4-5 jaja (nisam stedjela na jajima - sol i papar - svjezi hren (nariban) - jogurt obicni gusti ili grcki (1-2 casice ovisno koliko umaka volite) - zlica- dvije senfa (po ukusu) (ne da mi se zbrajati kalorije i sastav ali sigurna sam da mozete to i sami) skuhate grasak i mrkvu (ili jos bolje zdinstate u teflonskoj tavi - meni je to bolje jer nije vodenasto na kraju), ohladite, ubacite u posudu, nasjeckate krastavce i jaja, pomijesate, posolite, popaprite. za dresing izdrobite avokado, pomijesate s jogurtom i senfom i umijesate u salatu, naribate malo hrena i to je to. senf, avokado i zutanjci u kombinaciji s jogurtom stvarno super glume majonezu. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |