Fitness Uciliste |
Post Reply |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Sijecanj 2015 at 10:50 |
Evo sam da kazem, prijavio sam se na Fitness uciliste, prijamni mi je 08.05. u Rijeci, I onda pocetkom ozujka pocinje edukacija :)
Vjerojatno nakon toga upisujem PN level 1 Certification kod John Berardi-ja, online edukacija :) Ulaganje u sebe :) Nadam se da cu vam svima onda jos dodatno moci pomoci svojim savjetima :) Sto se mene tice, ja sam na udarnom program, prehrana takodjer regulirana prema jelovniku JB-ja, pocelo svakodnevno istezanje 30min, trening 60min, trening s grupama, od drugog tjedna I bazen svaki dan :) Edited by davor23 - 16 Sijecanj 2015 at 10:52 |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ToniST
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2015 Location: Split Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja san upisa u Splitu,pocinje 21.03 : )
|
|
dstaresinic
Cita FAQ Joined: 31 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Razmišljam o upisu u jesenskom roku. Kakvi su dojmovi oko prijemnog i koliko ste zadovoljni predavanjima?
Puno hvala |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |