tražim stručnog trenera u Zagrebu |
Post Reply |
Author | |
gabrijela
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2014 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Listopad 2017 at 14:24 |
Pozdrav svima...
već nekoliko godina dižem utege kod kuće i upravo sam saznala da imam blagu skoliozu i jaču kifozu te se više ne usuđujem ništa raditi sama. Nemam bolove ni pogrbljenja, to sam otkrila slučajno. Željela bih naći nekoga tko je stručan za te stvari da me vodi u treninzima s utezima a možda trebam od toga i odustati skroz..ne znam..zato trebam savjet. Također prije mjesec dana sam uz to počela trenirati boks 3x tjedno i iako tu nema podizanja, treninzi su jako intenzivni i naprezajući pa više ne znam ni je li pametno s tim nastaviti...svuda vidim da se preporuča samo plivanje, jahanje, yoga i sl..a mene puno više usrećuje boks i dizanje utega i jako mi je teško pomisliti da ću se toga morati odreći..molim bilo koga ovdje tko je stručan na tu temu da mi nešto savjetuje ili preporuči trenera. Puno hvala |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Gabrijela,
javite se slobodno našoj suradnici, prof. i osobnoj trenerici Tanji na email [email protected] Tanja će vam se javiti povratno i pomoći vam svojim savjetima. Edited by Mr G. - 09 Listopad 2017 at 15:00 |
|
gabrijela
Post Options
Thanks(0)
|
hvala puno..javit cu joj se
|
|
gabrijela
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav svima..htjela sam ostaviti feedback na preporuku i definitivno preporuciti dalje osobnu trenericu Tanju Bolf koja je ovdje preporučena meni.(Hvala Mr G.) Puno mi je pomogla vezano za moj slučaj..i ako bilo tko ima potrebu za osobnim trenerom žena je stručna,ima znanje i ugodna.(uvijek je dobro znati )
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |