Trajanje treninga - koliko dugo? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
BudaMO
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
45min sprave x4 tjedno
š5-20 min na biciklu x2 tjedno |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
šh kardija? plus istezanje prije i poslije?
nakon 2h i pol bilo kardija, bilo kombinacije sa spravama mislim da bi se samo prevrnula na bok |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
josipr
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
dali je previše trenirati 6 dana u tjednu? Inace, što se tice umora za mene je to nepoznat pojam, jedino me zanima dali ce napredak biti jaci ili slabiji?
Negdje citam da se mišic treba odmoriti, tek onda da raste. Ako radim po skupinama onda se mišic koji taj dan ne radim -odmara? Treniram šh - š,š5h dnevno. Edited by josipr |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisi dal si pocetnik ili ne, a ovisi i o nacinu treniranja i itenzitetu kojim radiš, ak je koji od tih dana lagan ili opcenito itenzitet nije dovoljno jak nebu previše ili ak nemaš nekih obaveza pa se stigneš naspavat i regenerirat tokom dana....... Ja sam prošli mjesec trenirao 6x tjedno i bilo mi je prilicno teško vec pred kraj, ovaj mjesec treniram 5x tjedno , ali sa puno vecim itenzitetom i jedva guram, ali zato kaj se slabo odmaram tokom dana, noci... |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |