Trajanje treninga |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ovdje je rijec o programima treninga, za to ti ne treba trener, sve ima na netu, samo se treba potrudit. Jer na kraju, koji god program izabereš na pocetku, dođe te na isto trener je tu da pokaže tehniku, za to je i placen |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Mislim da inace ti treneri ne pomazu bas previse.. Meni su vise
pomogli programi sa interneta nego treneri u teretani.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
od tamo jos kraja 6 miseca san na 3 treninga tjedno i za lito mi je to skroz ok. a sad cu u iducih š5ak dana opet pocet sa 4 treninga tjedno, sad za 5 mi se cini previse ali mozda i slozin nesto misec dana za probu, ali ko zna. znan da cu napravit prvo 4x split.jedno misec i po dana, onda nakon toga upper lower |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa ne bih se u poptpunosti složio, ne po mom iskustvu, no nema veze |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
po meni jedan žešci full body...ili upper/lower ali to bi onda bilo 4x tjedno...dakle full body sa varijacijama u intenzitetu..volumenu itd.. kombiniran sa laganim kardiom u dane odmora.. |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma ni tehniku isto... jbt danas uz sav taj cyber svijet u kojem živimo i gdje jednim klikom moš vidit profice kak izvode vježbe, gdje imaš hrpe foruma i site-ova sa svim živim mogucim, gdje imaš e-knjige, slikovne prikaze itd, gotovo da i nema potrebe za trenerima. al ipak, š. uvijek ce biti onih kojima se sve to ne da tražit ili možda nisu dovoljno sposobni da sve to ukombiniraju u neku smislenu cjelinu pa im se onda više isplati uzet trenera i bit miran. 2. ponekad je cak i dobro uzet trenera, ali nekog pravog trenera, ne one narrow-minded fejkere, na mjesec, dva, tri il više da se uhvati temelj i onda kasnije sam nastaviti - ovo dakako u situacijama da je trener dostupan korisniku |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
thorn, tak i ja razmišljam
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Trenera bi po meni trebali uzeti oni koji u svoj program ukljuce
olimpijska dizanja, inace ne.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |