Trajanje vjelbe |
Post Reply |
Author | |
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Veljaca 2008 at 20:41 |
je li bolje vjezbati crobno 2h u komadu ili 2x po šh?
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
crobno nikako nije dobro vjezbati 2h u komadu, preporuceno je od 45min-š sat ujutro na taste za gubljenje masnog tkiva. Niski intenzitet, brzo hodanje.
Edited by Mr G. |
|
tija
Viden/a u gymu Joined: 01 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
sto je to tocno niski intenzitet? je li 75% od max srcane rate ili nesto nize? pitam zato sto hodam na traci 3-4 puta tjedno ujutro nataste ali ovih 75% (koje mi je savjetovao osobni trener) mi je malo previse...mislim, odradim ja to ali uz velike muke moze nesto nizi intenzitet? inace imam 4š godinu
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. intenzitet na kojem ne osjecas preveliki zamor tijela (nema znojenja ili ga ima vrlo slabo) ali si ipak u pokretu i tijelo trosi energiju za svladavanje crobnog, jos uvijek si u "zelenoj" zoni -> mozes normalno pricati, ne gubis dah i potpuno si svjesna svojih radnji. 2. svakako. Ako ti je previsok (osjecas sve suprotno od gore navedenog) smanji. Preporuka: ne zamaraj se tim famoznim "heart-rate-ovima" jer isti % maksimuma kod 2 razlicite osobe moze izazvati razlicite reakcije -> jedan ce se puno znojiti a drugi nesto manje. Dakle, uvijek ciljas na osobnu "zelenu zonu" u kojoj topis masti. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel steper dobar za topljenje masti? ja imam osjecaj da je to bezveze spravica - da sam bacila novce u vjetar kad sam ga kupila
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izadjes van iz kuce/stana i imas prelijep i ogroman prostor za topljenje masti, a sto je najbolje besplatan je! Brzo hodanje bilo gdje i bilo kada. Sprave za "topljenje masti" ne postoje; postoje samo ljudi koji vjeruju u takvo sto. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
PULS NIVOI--- 60-70% nisko intezivni trening,,,lagani tempo,setnja,dobar za sagorijevanje masti..nemas kondicionih poboljsanja.
70-80% nisko intezivni kondicioni trening,,,odlike su--sagorijevanje masnoca kao i kondiciono poboljsanje..povecava sposobnost sagorijevanje masnoce takodjer u toku odmaranja ,koristenje masti kao energije
80-90% visoko intezivni kondicioni trening.sposobnost uzimanja to jest koristenje kiseonika se povecava..,,tim treningom jacamo motor ili srce...povecava potroosnju to jest sagorijevanje takodjer u toku odmora...
90-š00 %visoko intezivni trening..dosta je naporan...treba ga izvoditi u kratkim interval ..zene po obicaju imaju uvijek veci max plus nego muskarci..poslije 25 godina max puls se smanjuje otprilike jedan udarac po godini.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |