Traka za trčanje |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..mogu li se "ljubavne ručke"skinit trčanjem..jel ko zna
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne, samo škarama ja sam svoje skinula bez minute kardia
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..al se može tako..
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ae! ne....lažem...5-10 min zagrijavanja prije treninga...da...
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahah ma nisam ni ja lud za trčanjem baš, ali od Nove Godine planiram prijeći na definiciju (do sada sam bio na masi), pa da imam za lagani cardio ujutro 60-65% max HR-a kad je loše vrijeme... a i ostali ukućani bi se rado uđabili na traku Sutra ću ih pokušati kontaktirat (ako rade subotom) i raspitati se pa vam javim kako je prošlo Edited by Fortitudo - 05 Prosinac 2014 at 23:23 |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Već od Nove? Pa dobro si se to umastio Šalim se.. polako, ha ;) Dobro je, ali to možeš i bez tolike investicije no ukućani će ostat razočarani pa....čekamo kako je prošlo ;))
|
||
||
Fortitudo
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahahah bolje ne pitaj, ima masti za čvarke za pola Hrvatske Dobro nije baš toliko ali ima. BF mi je oko 23% i dobrih 15-ak cm viška u struku, ali se dosta i mišića dobilo :) sad idem višak skinut pa da vidim kako to sve izgleda bez sala, a ne želim čekati zadnji tren, ima tu dosta posla do ljeta
|
||
dena75
Post Options
Thanks(0)
|
|
...23% ima se tu šta jahat ajde uspit češ do lita .2% misečno i eto ga.
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo pametno Sad bi mogli u detalje oko defke (a i mase) i ekstrema u jednom i drugom smjeru ali je kriva tema za to |
||
||
Fortitudo
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas nekoliko puta tijekom dana zvao servis da se raspitam, ali ne javljaju se Vjerojatno ne rade subotom, pokušat ću tek u ponedjeljak..
Edited by Fortitudo - 06 Prosinac 2014 at 23:30 |
||
Fortitudo
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo sam zvao Xplorer i raspitao se malo za ovu Phanter traku. Javio mi se neki gospodin i kada sam ga pitao koliko se često kvare odnosno koliko ih se često slalo u servis, rekao je da nije nitko do sada imao neke pritužbe na Phanter traku, od kada on radi. Šta se tiče servisa, rekao je da u slučaju kvara serviser može doći na kućnu adresu (što se plaća) ili je ja mogu odnijeti do servisera za free.
Poslije sam zvao servisera koji servisira u Splitu i rekao mi je da se u slučaju kvara izlazak na teren naplaćuje 100 kn ili besplatno ako ću ja donijeti traku na servis, ali da nema čestih kvarova na Phanter trakama. Šta se tiče održavanja, kaže da ću dobiti silikonski sprej i da ću samo trebat malo s vremena na vrijeme podmazati, ali da to sve piše u uputama. Na pitanje koji se dijelovi najviše kvare rekao je da nema baš određenoga dijela i da sve ovisi o tome koliko se traka koristi. E sad ja bi je koristio svaki dan, ali najviše sat - sat ipo i to pretežito za lagani cardio, ne bi radio sad neke sprinteve na njoj. Jedino bi bilo dobro da je mogu nekako testirati u Splitu, ali nažalost nema ništa Nadam se da neću požaliti ako je kupim? Šta vi mislite na sve ovo? Edited by Fortitudo - 08 Prosinac 2014 at 15:25 |
||
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fortitudo, kako je nikad u životu ni vidio i ne znam nikog tko ju ima, ne mislim ništa... Tvoji novci :)) Već sam prije rekao da su podacitj snaga malo čudni, pa probao googlati, pojma nemam tko to proizvodi, očito je samo trgovačka marka tj naziv, što nužno ne mora biti i loše...
|
||
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja imam xplorerov orbitrek, nekih godinu i pol, radi dobro, a svakodnevno se koristi, zna ponekad škripati, ali ništa strašno. To je ono šta mogu reći vezano za marku, a baš s trakom nemam iskustva, voljela bih imati, ali cijena je dosta velika.
|
||
Fortitudo
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav ljudi, htio sam vam samo javiti da sam se definitivno odlučio za ovu traku za trčanje o kojoj sam se raspitivao u prethodnim postovima. Naručena je i stiže uskoro. Kad dođe i kad je testiram javim svoj prvi dojam, pa možda nekome pomogne ubuduće
|
||
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa dobio si božićni poklon i uživaj :)) Samo ne zaboravi da je biomehanika trčanja na traci dosta drugačija od trčanja na otvorenom, čak i sa postavljenim nagibom.
|
||
KlaraS
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2014 Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav, potreban mi je savjet u vezi trake za trčanje.
Kupila bih ovu traku https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Traka-za-trcanje-Magnetic.aspx#ratings Ima li netko iskustva s njom? Kakva je kvaliteta, mogu li od nje očekivati da mi dugo traje? Samo ja bih je koristila. Inače na što posebno treba obratiti pažnju kod kupnje trake? |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |