trcanje help |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma odcvikaj glavu i sve pet!!
|
|
body25
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
gledala sam danas malo po forumu vezano uz prehranu pa pišem svoju a vi mi dajte savjete što je dobro a što loše...
UJUTRO KAD SE ZBUDIM-velika kava s mljekom(cca2.5 dc -obrano mljeko) OKO PODNE: komadic kruha OKO š5-RUcAK,:tjestenina/riža,salata,komad sira POPODNE:velika kava s mljekom slatko po potrebi obicno komadic necega slatkog kolac,ili keks NAVEcER:uglavnom samo caj a ako sam neizdrživo gladna onda mali panin s integralnim kruhom vikendom si priuštim pizzu ili neki junk... Edited by body25 |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi ti baš pažljivo citala meni se cini Ovdje skoro uopce nema proteina Jedi svaka 3h, u svaki obrok ubaci izvor proteina, ugljikohidrate ujutro, i oko treninga. Dorucak ni slucajno nemoj preskakati, to ti je gorivo za ostatak dana. Nemoj nikako zaboraviti na povrce/voce, oni su ti izvor vitamina, minerala i vlakana |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Body25 svaka ti cast ja da tako jedem ja bih se negdje srušila putem na posao ili doma... Meni treba više hrane da mogu odraditi dooobar trening ako nisam dobro jela na treningu ne mogu raditi ovo .
|
|
hm
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |