trcanje ??? |
Post Reply | Page <1234 9> |
Author | |||
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jej
|
|||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovako ne znan sta se najprije topi ali znan da se najkasniej topi kod muskaraca trbuh a kod zena bokovi!
Zasto bas to,e zato sta se tu ide prvo talozit masne naslage! |
|||
Bez odmora nema ni napretka!
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne slazem se da se sa svih dijelova topi jednako. To ovisi ISKLJUCIVO o genetici, tj. samoj gradi. Ako se, kad se debljas, prvo debljas u guzi, onda ces to zadnje i skinuti. Grozno, ali istinito. Npr. ja da bih skinula maaalo bokova, gore sam mrrrrrsava ko djevojcica, s rebrima za prebrojati! |
|||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Isti slucaj i sa mnom. Vjerojatno bi bilo obratno da to upravo to zelimo |
|||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jos jedan APEL---zenama dobre volje......NEDIRAJTE ta mjesta----bokove grudi,,,,,,,,,,mi muskarci smo dosta zakinuti u svim sferama zivljenja i netreba nam jos da i te prizore gledamo ,,,,bojkot-topljenje,,,,sta ste vise zapele za ta MJESTA na tijelu ...........................ovo je preslo svaku granicu,,,tu treba pod sifrom--HITNO---ukljuciti web ADMINISTRATORA.. mozda covjek ima neku moc???? p.s nadam se da necu dobiti zuti karton
|
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ja sam tak nekak |
|||
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što se tice mrsavljenja nogu i bokova.Pa mislim da je to svjetski problem,makar sam primjetila da mi noge mrsave jedino s puno hodanja,i to je jedini nacin...cini se...
Danas sam trcala lagano š0 km...Uf... |
|||
By:©parogica:)
|
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
koliko je to vremenski š0 km? š,5h-2h? |
|||
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šh š5 min...ali to s pauzicama ono brzohodajucim...
|
|||
By:©parogica:)
|
|||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sma skino 8 kg u mejsec i nes!Zaokrzit cu na dva i to tako da sam svaki drugi dan trco i to na nacin
sprint hod sprint hod i svaki put sma pokuso povecat udaljenosti! Jer kod polaganog trcanja tjelo lagano mlitavi jer opustaju se misici koji bas ne sudjeluju,dok kod ovog dobivas i na eksplozivnosti i jacas cjeli organizam! Mozda nsiam najbolje objasnio ali reci cu sutra detalje jer sad sam umoran i pripit! @šparogica pozz vidim ui rane sate smo bdni jer to zato sta se tulumari! |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisi rekao detalje.... a mi ih ocekujemo Nije vrag da se jos nisi otrijeznio?
|
|||
mrsavica
Viden/a u gymu Joined: 10 Travanj 2008 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i sad jel to znaci ako ja koja sam malo mrsavija odlucim svaki dan trcati postat cu jos mrsavija... smrc |
|||
jopica
|
|||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, osusit ces se ko bakalar! salim se... ako jedes normalno ucvrstit ces tijelo, a ako pocnes jest manje - naravno smrsavit ces |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ljudi moji.... tenisice nisu za mene! Inace sam stalno u stiklama, a prijelazno razdoblje izmedu cizmi i stiklica prolazim u tenisicama, ali sam skuzila da sam ko Forrest Gump - GDJE GOD KRENEM TRCIM!!!!! |
|||
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
moram se pohvaliti..danas sam se vagala..izgubila sam 3kg.KONACNO!!! od ššmjeseca vjezbam i tek je sad krenulo.da se covek zapita..tak za 3godine cu valjda istopit tihš0kg..i da naravno otislo mi ko i uvijek tamo gdje necu.u guzi i nogama...igledaju mi ko dva stapica,a na trbuhu ni makac...
|
|||
andja
Viden/a u gymu Joined: 24 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pozdrav! Da se pridruzim temi; vjezbam 4 mj. i ne vidim niakvih promjena pa vec malo gubim nadu.Najgore je to sto mi se sve natalozilo na trbuh (rodila sam prije 6 mj.) Pazim na prehranu donekle,citala sam po stranici o tom ali ima dosta toga pa ne znam sta najbolje funkcionira.Ako ima netko neki savijet na sta obratiti paznju?! E da ne idem u teretanu vec na crobic..
|
|||
andja
|
|||
Post Reply | Page <1234 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |