trcanje ??? |
Post Reply | Page <1 6789> |
Author | |
geisha
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz svima uz malu molbicu
Naime,kupujem nove tenisice za trcanje,uglavnom tvrda podloga pa ako netko eventualnu ima kakvu dobru preporuku iz vlastitog iskustva bila bih zahvalna na tome. Isto tak ak netko ima mali broj noge(36)i da zna gdje ima istih za kupiti obavijest bi jako dobro došla Grazie |
|
Bla!
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
ak si iz Zagreba, imaš mercatorov-intersport (vukovarska), newbalance (preko puta importane galerije ugao s Vlaškom), topsport (city centri), u Gajevoj je bio outlet s dosta malih brojeva, još informacija na: inace svakako si kupi broj vece, i kloni se asfalta i prometa, zglobovi i pluca ce ti biti zahvalni |
|
geisha
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo i jest broj veci.Inace nosim 35.
Zato i imam problem jer rijetko tko drži tu velicinu pa nemam baš puno izbora.Htjedoh cuti iskustva ostalih o pojedinim modelima.Tnx na info.Ovaj outlet mi zvuci obecavajuce |
|
strelica412
Cita FAQ Joined: 04 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preporuka za New Balance, jako dobre tenisice, a nisu preskupe u odnosu na druge. Ja ih imam par za trcanje i jedne malo teže za hodanje po kamenju i to. Za sada se niti jedne nisu raspale, a imam ih dvije godine i trcim dva-tri puta tjedno po zemlji/makadamu, asfalt izbjegavam.
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, NB su dobre za neasfaltirane staze.
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam si kupila Nike Revolution 2...staza gdje trcim je cca 2 km pijesak (full sitan šljunak), 4 km asfalt .... Kako vam se cini izbor tenisica?? Edited by bebolina - 17 Svibanj 2013 at 11:25 |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sebi pod hitno moram uzeti neke bolje za trcanje, teren gdje trcim 3x tjedno (10+km) je mix zemlje, šljunka i trave a tenisice su neke Pumine koje su pred raspadom, al stare su jedno 4 godine od tih 4 god, jedno 1,5 god su iskljucivo za trcanje.
Gledam bas cijene tih NB 300,00kn i nije nesto puno.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma prijatelju pogledaj...kod nas u Osijeku ima a tebi je blizu isto jer si kod vinkovaca....ducan gdje nike i te marke što ne prodaju...pa pošalju u tu trgovinu..i novu robu prodaju po pola i više cijene..samo jedino ako nadješ broja...ali isplati se :D
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam skužio u koju trgovinu?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Danas cu se raspitati zaboravio sam iskreno....ali uglavnom ono što se ne proda..roba odlazi nova tamo...tako da ne znam koliko ti je isplativo ici a možda ništa ne pronaci..to možda ako si u blizini...eto danas pitam pa ti sve kažem :)
|
|
Ivica23
Post Options
Thanks(0)
|
aje vidi, mislim nije Os daleko 40-tak minuta autom za dobre tenisice se isplati :), normalno ako ih ima..
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ferivi Outlet na ulazu u Tenju, kad ideš od kauflanda preko nadvožnjaka.
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Ivica23
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na linku, bas da vidim kako se krecu cijene :D
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Eto slavonka ti dala haha
|
|
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
bjezite od asfalta, lijepo zglobovi odlaze :S
2 ozlijede zbog konstantnog trcanja ligaskih utrka iskljucivo po cesti.. preporucam Asics ili Mizuno, mrak tenisice, samo sto je cijena malo zesca.. isplati se bacit oko na akcije u intersportu ;) Upecala vec n puta s 1000kn da su spustene na 400, max500 ;) |
|
Post Reply | Page <1 6789> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |