Trcanje--zglobovi |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, ali "ne trcati punim stopalom" sigurno ne znaci da trciš na peti, zar ne?
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, ali i dalje preskacem preko užeta!!! |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahaha...a šta bi ti bungee jumping;)
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec obavila! ;)
PADOBRAN?! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tko je spominjao trcanje na petama? to nikad nije ni bio issue |
||
cele-physicalbody
Viden/a u gymu Joined: 14 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mene zanima dali uzrok bolova u zglobovima može biti prekomjerna tjelesna težina ? |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ubila sam se dok sam našla koliko toliko normalne tenisice za trcanje...i sad sam kupila neke onako...još nisam zadovoljna..no....dobro...poslužiti ce...
A osoblje u sportskim ducanima je katastrofa vecinom..i nemaju pojma o sportu ni trcanju...btw...;) |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |