transformacija Lady Lu :) |
Post Reply | Page <1 12131415> |
Author | ||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kolika je razlika u kilaži?
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
2,5 kg..
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako ga se kuha i NE konzumira voda u kojoj se špinat kuhao oksalati su svedeni na minumum. btw. oksilate sadrži špinat, rabarbara, kupus, peršin, luk, radic, ogrozd i ribiz. |
||
mariah89
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2010 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Wow,trbuh i noge,pogotovo listovi |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja vidim samo nešto malo razlike u trbuhu što ti vidiš kod nogu, pogotovo listova? p.s pa cuj, moglo je to i više, ali s obzirom da sama radiš i da se uhodavaš, ok je.. bez predaje kakvi su ti sad treninzi i prehrana? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To se jednostavno zove stil života. Kada posložiš prehranu tako da se ne sjetiš da naruciš pizzu, da ti se baš jedu lazanje vec razmišljaš o tome kakvo povrce imaš i imaš li ga dovoljno. U poslijednje vrijeme tjestenine se niti ne sjetim, a krumpir ne znam kad sam zadnji puta jela. Daleko od toga da to povremeno ne jedem. Kad razmišljam što cu za rucak normalno mi je da uz meso ide povrce kuhano na pari i da cu uz to pojeseti zdjelicu salate. Najbolje je da sama kuhaš, no to traži određeno vrijeme, volju, znanje i kreativnost kombiniranja. Te odluke svatko mora donijeti za sebe obzirom na to što želi. Vecina ljudi ide linijom manjeg otpora pa ili jedu ono što ima skuhano ili narucuju rucak. I ja sam odrasla na maminoj i bakinoj kuhinji gdje su se radili cušpajzi, meso s krumpiricima, jelo se masno i obilato i svaku nedjelju se radio kolac. Takvu sam prehranu otkantala vrlo rano ( oko š6, š7-te kad sam pocela kuhati i time sam stekla pravo prigovaranja), a zadnjih š0 godina hranim se zdravo ( nema gaziranog, grickalica, cokolade i sl.), postoje samo razdoblja kad se opustim pa ne treniram ili se nešto slavi pa pojedem više kolaca i konzumiram alkohol. Hrana ne smije biti opterecenje i kad stvari posložiš tako š kolac nije problem, niti red cokolade jer nema grižnje savjesti jedeš što želiš jer je to tvoja odluka. Kad mi se jede slatko jedem slatko i biram što ce to biti je li to žlica meda ili je to žlica nutelle ili kocka tamne cokolade to su sve moji izbori. Te stvari ne idu preko noci, nego godinama. A da se takav stil života razlikuje od vecine ljudi to svakako. Moja okolina kad vidi što rucam uvijek postavlja isto pitanje, jesam li na djeti, na to odgovaram da nisam, ja tako jedem. |
||
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidi se vidi se napredak Trbuh si ocistila i tamo ispod grudnjaka (sa strane) si dosta smršavila i naravnpo držanje popravila. Sve u svemu mislim da si dosta napravila u dva mjeseca. Kakvo je stanje s kilogramima i centimetrima, ako smijem pitati!? |
||
Shut up and run! :)
|
||
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prije/sada Visina - š62 cm / š62 cm :( Težina - 60, 5 kg / 58 kg Obim grudi - 92 cm / 9š cm Obim struka - 76 cm / 69 cm Obim bokova - š0š cm / 97 cm Obim nadlaktice(srednji dio između ramena i lakta) - 29 cm / 28,5 cm Obim listova (sredina listova) - 37 cm / 37 cm Obim butina (najširi dio) - 59 cm / 56 cm eto, to bi bile mjere (nakon 2 mjeseca) |
||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
super! naravno da se vidi napredak! ak se mene pita, to su dobri rezultati nakon 2 mjeseca. i ja bih tako...
|
||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||
mariah89
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2010 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa kako ne Meni izgleda ko da su se noge stanjile.I opcenito vidim promjenu.Nije sad to ogromna promjena, ali za ova 2 mjeseca po meni je dosta solidna |
||
Lucky
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
wow, stvarno lijepo, ako smijem primjetiti držanje ti se jako popravilo a bome i sve ostalo :D super, samo naprijed :*
|
||
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
|
eto jos jedna kila manje.. 57 imam sada.. do š7.2. mi je bas guzva na faksu, kolokviji, ispiti pa ucim 5-6 sati na dan (nisam ucila kad je trebalo) i bas me to umori.. nekako sam zapostavila vjezbanje, a ni hrana mi nije bas najbolja.. svasta se zalomi.. ali kila je otisla.. i ljudi oko mene primjecuju da mrsavim.. |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ako se zalomi nesto od hrane.. ruku na srce razmisljaj pozitivno : jelo mi se - pojela sam. To je proslo vrijeme. Tome dodaj : ok, takve zelje cu svest na minimum. To je sadasnje vrijeme. Jos se podsjeti : trebat cu to sve nadoknadit. Buduce vrijeme. Nece se nista dogodit u ovih š7 dana! I drago mi je da drugi primjecuju jer te to sigurno jos dodatno motivira! |
||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
blago tebi, kilice idu dole. meni baš i ne idu, ali ne odustajem.
što se fax-a tice, ja riješila vecinu kolegija preko kolokvija i ostao mi samo jedan usmeni i pismeni. no, kad i imam dosta za uciti baš me to vježbanje opusti i malo odmakne od problema i ucenja nakon cega sam opet kao nova.
stres ima pozitivan ucinak na mršavljenje. |
||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
|
upravo sam na fejsu procitala da prvi krug transformiranja traje jos kojih 2 tjedna.. i odustala od mirovanja dok prođu ispiti..
ako sam vec zagrizla u ovu transformaciju, bilo bi u redu da svi skupa budemo zadovoljni mojim rezultatima.. ne zelim da razlika bude jako malo vidljiva (odnosno NE!!! vidljiva kada za 2 tjedna budem morala postaviti te zadnje slike.. ako sam do sada bila relativno marljiva, pa mogu do kraja.. uostalom, sat vremana dnevno mogu izdvojiti.. dakle, sada cu se jos vise potruditi.. |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | Page <1 12131415> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |