transformacija Lady Lu :) |
Post Reply | Page <1 131415 |
Author | |
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako i treba, kad imaš vremena tj. odmaraš od ucenja, nemoj ic na kavu/sjedat za komp ili sl., nego odradi trening |
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
ooo, netko lijepo napreduje... primjeti se velika razlika. struk najvise. samo naprijed. dobra motivacija za nas ostale. :) p.s.:jesi li bila u solariju ili je razlika u svjetlosti? |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
bila sam u solariju, ali ovdje je vise razlika u
svjetlosti.. a sad, nije primjetljiva bas tolika ralika, iako ljudi oko mene kazu da bolje izgledam.. puno sam cvrsca i super se osjecam.. a kroz neko vrijeme doci cu i do onog sto zapravo zelim.. Buci, ja tebi cestitam!! nestajes zeno.. a sto da ti kazem osim da sam ponosna na tebe.. |
|
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
(ove slike guza/trbuh nisu od danas, slikane su prije nekoliko tjedana, a trbuh je stavljen jer trenutno imam menstruaciju pa sam sva neka napirena ) Visina - š62 cm / š62 cm :( Težina - 60, 5 kg / 57,5 kg (-3 kg) Obim grudi - 92 cm / 93 cm (+š cm - zbog kontracepcijskih pilula mislim) Obim struka - 76 cm / 68 cm (-8 cm) Obim bokova - š0š cm / 97 cm (-4 cm) Obim nadlaktice(srednji dio između ramena i lakta) - 29 cm / 28,5 cm (-0.5 cm) Obim listova (sredina listova) - 37 cm / 37 cm (isto) Obim butina (najširi dio) - 59 cm / 56 cm (-3 cm) eto toliko od mene, i prijavljujem se za nastavak transformacije.. htjela bih do 27.5. biti BAR onakva kakva sam prije bila |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
8 cm u struku, a samo 3 kile skinute? malo sam zbunjen... al dobra... oces na kavu?
|
|
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
a sta ja znam, tako vaga pokazuje, a i centimetri..
cekaj da napravim posao do kraja, pa cemo o kavama pricati.. |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
od 22.2. idem na defku, mogli bi skupa li cardio... zeleni caj u ruksak i pravac sljeme
|
|
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam ti stalno na relaciji Slavonija - Zg.. i trenutno
sam u Slavoniji.. imam š8.2. ispit, koji cu pasti (pa sam u Zg-u).. i onda opet dolazim 28.2. |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moram rec BRAVO Lady Lu! bitni su cm i slika! mi lajk d vej ju muv! kar naprej! |
|
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super napredak! Odlicno Bravo lady
|
|
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
Da, imam jednu zamolbu..
Dakle, vec nekih tjedan dana me jako boli desno koljeno, mislim da zato sto nepravilno radim cucanj.. na internetu mogu naci 5š3524š54š verzija cucnja.. pa ako mi moze netko iskusniji dati nekoliko linkova gdje se prikazuje PRAVILNO izvođenje cucnja.. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
8 cm u struku, super, nije to mala stvar
|
|
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
kada vjezbas sa Jillian Michcls zivot ti vise nije isti.. ubila me, i da.. imam kilogram više.. |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
aj stavi koji link da vidim kakve su njene vježbe
to je isto ka neki DVD (sa pirat baya ) ? |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moram ovo napisati-što dalje od solarija-radim u dermatološkoj...znam o cemu pricam! |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zaboravih napisati-suuuupeeeer izgledaš-razlika je i više nego ocita
Bravo |
|
Post Reply | Page <1 131415 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |