transformacija Lady Lu :) |
Post Reply ![]() |
Page <1 131415 |
Author | |
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tako i treba, kad imaš vremena tj. odmaraš od ucenja, nemoj ic na kavu/sjedat za komp ili sl., nego odradi trening ![]() |
|
![]() |
|
buci-buci1 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
ooo, netko lijepo napreduje... primjeti se velika razlika. struk najvise. samo naprijed. dobra motivacija za nas ostale. :) p.s.:jesi li bila u solariju ili je razlika u svjetlosti? |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
![]() |
|
Lady Lu ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
bila sam u solariju, ali ovdje je vise razlika u
svjetlosti.. a sad, nije primjetljiva bas tolika ralika, iako ljudi oko mene kazu da bolje izgledam.. puno sam cvrsca i super se osjecam.. a kroz neko vrijeme doci cu i do onog sto zapravo zelim.. ![]() Buci, ja tebi cestitam!! nestajes zeno.. ![]() ![]() a sto da ti kazem osim da sam ponosna na tebe.. ![]() |
|
![]() |
|
Lady Lu ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
![]() ![]() (ove slike guza/trbuh nisu od danas, slikane su prije nekoliko tjedana, a trbuh je stavljen jer trenutno imam menstruaciju pa sam sva neka napirena ![]() Visina - š62 cm / š62 cm :( Težina - 60, 5 kg / 57,5 kg (-3 kg) Obim grudi - 92 cm / 93 cm (+š cm - zbog kontracepcijskih pilula mislim) Obim struka - 76 cm / 68 cm (-8 cm) Obim bokova - š0š cm / 97 cm (-4 cm) Obim nadlaktice(srednji dio između ramena i lakta) - 29 cm / 28,5 cm (-0.5 cm) Obim listova (sredina listova) - 37 cm / 37 cm (isto) Obim butina (najširi dio) - 59 cm / 56 cm (-3 cm) eto toliko od mene, i prijavljujem se za nastavak transformacije.. ![]() htjela bih do 27.5. biti BAR onakva kakva sam prije bila ![]() |
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
8 cm u struku, a samo 3 kile skinute? malo sam zbunjen... al dobra... oces na kavu?
![]() |
|
![]() |
|
a sta ja znam, tako vaga pokazuje, a i centimetri..
![]() cekaj da napravim posao do kraja, pa cemo o kavama pricati.. ![]() |
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
od 22.2. idem na defku, mogli bi skupa li cardio...
![]() |
|
![]() |
|
ja sam ti stalno na relaciji Slavonija - Zg.. i trenutno
sam u Slavoniji.. imam š8.2. ispit, koji cu pasti ![]() (pa sam u Zg-u).. i onda opet dolazim 28.2. |
|
![]() |
|
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Moram rec BRAVO Lady Lu! bitni su cm i slika! mi lajk d vej ju muv! kar naprej! |
|
![]() |
|
felicity ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Super napredak! Odlicno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da, imam jednu zamolbu..
Dakle, vec nekih tjedan dana me jako boli desno koljeno, mislim da zato sto nepravilno radim cucanj.. na internetu mogu naci 5š3524š54š verzija cucnja.. pa ako mi moze netko iskusniji dati nekoliko linkova gdje se prikazuje PRAVILNO izvođenje cucnja.. |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
8 cm u struku, super, nije to mala stvar
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() kada vjezbas sa Jillian Michcls zivot ti vise nije isti.. ![]() ![]() ![]() ubila me, i da.. imam kilogram više.. |
|
![]() |
|
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
aj stavi koji link da vidim kakve su njene vježbe
to je isto ka neki DVD (sa pirat baya ![]() |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
![]() |
|
Asia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Moram ovo napisati-što dalje od solarija-radim u dermatološkoj...znam o cemu pricam! |
|
![]() |
|
Asia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Zaboravih napisati-suuuupeeeer izgledaš-razlika je i više nego ocita
Bravo ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 131415 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |