*transformacija* - njanja |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super ja plniram biciklom kad bude toplije, fino se zagriješ i potrošiš još koju kaloriju više!
|
|
hm
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
E kad smo kod bicikla,ja danas š.put ove god. išla biciklom na posao jutro je bilo prekrasno suncano. Srecom kad sam išla doma u š5h.kiša nije padala Idem biciklom cim je temperatura iznad +š0. Dođem na posao presvucem se i idemo dalje... |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ja se bojim dobila sam prošle godine upalu bubrega zbog tri jutra kojim sam išla bajsom na posao. Ali to mi je životni san ici biciklom na posao sad nemogu jer moram dijete u vrtic voziti pa nemogu riskirati njeno zdravlje (nikad neznaš kad ce kiša)... Ljubomorna sam malo.
|
|
hm
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
danas trening TABATA.
tu je netko na ovoj stranici napisao clanak /opis treninga. Meni se sviđa odlican je pa cu pokušati opisati od kojih vježbi je bio sastavljen trening; sastojao se od dva bloka š BLOK - 4 vježbe x 8serija š. skok na klupicu pa van skok s klupice u cucanj 2. sklekovi na bucicama 3. skakutanje s jednom nogom na klupici jedna pod (lijevo-desno) 4. držanje ruku iza leđa na klupici te spuštanje... 2 BLOK š. cucanj u mjestu s izbacajem bucica 2. na prostirci-položaj u skleku ali na laktovima pa podizanje na dlanove 3. iskorak cucanj pa podizanje i dr. noga na prsa 4. sjedeci položaj s podignutim nogama iznad poda pa veslanje s šbucicom Edited by njanja |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nije se za igrati s zdravljem. Moja su djeca narasla pa nema tih odvoza i dovoza iz vrtica. škola je blizu .... Anita25, porast ce i tvoje dijete, imat ceš puno više vremena za sebe |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
danas trening u paru s gymsticom -gorniji dio tijela
onda na podu vježbe za guzu..... |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
nakon razgovora s trenerom.
mala promjena: PREHRANA: ovaj tjedan je sl. onoj kakvu imam samo sa više vode, posnog i svi junk-ovi su out. VJEŽBA: * 5x tjedno crobik, 6dan-streching+sauna * svaki dan brza šetnja. |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Njanja raspalila... Baš mi je drago zbog tebe, totalno si se dala u mršavljenje... Ja malo posustajem s hranom jela sam 4 dana nekontrolirano pa si me sad ti potaknula vracam se u akciju ponovno...
|
|
hm
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
go go Anita25 nema posustajanja.
drago mi je da sam te potaknula na još više akcije. *Nije mi teško odraditi svaki dan trening, vec mi je ta zadana šetnja stalno na pameti. Treba se prije posla ustati ranije i odraditi šetnju pa onda još popodnevnu. Trener još kontrolira istu. Trudim se da pređem dio km od zadanog. |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wow, njanja... ti stvarno fino žestoko treniraš!! I to organizirano tako. Nisam nikad cula za takav tip vježbanja, jesi iz Zagreba??
Meni je slican problem kao i tebi - lako se nakanim vježbati, ali sam malo teža za uskracivanjem hrane koja mi skace po riti (i u rit... i ostale djelove tijela... ). |
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
Spiral
Ne nisam iz ZG, Slavonija, blizu OS. Nasmijala si me ,thx ( i meni je najteži dio odricanje hrane, trening no problemo ) Edited by njanja |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
njanja gdje radiš te treninge nisam pratila sve, jel kod kuce ili ??
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
dianna,
treninge radim u fitnes centru. |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
aha di ? u osijeku ili ?
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
dianna odg inbox
|
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
moj složeni jelovnik za narednih 7 dana
š. DAN Dorucak: proso skuhati u vodi (50 min), posoliti, posuti sa bucinim sjemenkama i jesti sa žlicom Užina: jabuka Rucak: škarpinu ispržiti na malo maslinova ulja u teflonu, blitvu skuhati, posoliti, procijediti, posebno skuhati krumpir, isjeci na kocke , pomiješati sa blitvom, dodati cešnjaka, služiti sa škarpinom Užina: jabuka Vecera: kupus salata sa maslinovim uljem, a umjesto octa iscijediti limun, i dodati maslinke iz staklenke U toku dana uzeti š0-tak badema 2. DAN Dorucak: ocišcen i opran jecam staviti kuhati u posoljenu vodu, dok se jecam kuha ocistiti i narezati poriluk, cešnjak, brokulu razdvojiti na male cvjetice, propržiti povrce na malo maslinovog ulja i dodati skuhani jecam Užina: ananas Rucak: juha od puretine sa celerom, brokoli i porilukom, posoliti (ne Vegeta), kuhano purece meso iz juhe, prilog šampinjoni proprženi na maslinovom ulju i posoljeni, a za salatu špinat (može se izrezati) zacinjen sa maslinovim uljem, limunom i solju Užina: ananas Vecera: salata od krastavaca U toku dana pojesti šaku bundevinih sjemenki. 3. DAN Dorucak: lecu namocite preko noci i zatim je staviti kuhati u posoljenu vodu, u drugoj posudi zagrijati maslinovo ulje, dodati cešnjak, đumbir i kratko propeci, na to dodati špinat i pirjati š0-š5 min, dodati skuhanu lecu, posoliti i vode po potrebi, jelo mora biti malo gušce Užina: grejpfrut Rucak: skuhan oslic, prilog đuvec od povrca (poriluk narezati i pržiti na masl.ulju, dodati rajcice narezane na kockice, mahune i grašak (smrznuti), jecam, sve posoliti, promiješati, naliti sa malo vode, staviti u vatrostalnu posudu i peci na 200 stupnjeva 30-40min Užina: grejpfrut Vecera: salata od špinata U toku dana pojesti š0-tak brazilskih oraha. 4. DAN Dorucak: krompir salata Užina: jabuka Rucak: teleca juha sa povrcem (poriluk, celer, koraba i brokoli), teletina iz juhe, prilog marinirane tikvice ( tikvice narezati na ploške, protrljati sa solju i staviti na krpu da odstoje 20-tak minuta kako bi pustile višak vode, ispeci u vatrostalnoj posudi u pecnici na 200 C š5-tak minuta, za marinadu pomiješati zacinsko bilje bosiljak, ružmarin, kadulja, cešnjak, maslinovo ulje, sol i iscijeđen limun, pecene tikvice pomiješati sa marinadom i ostaviti da stoji do služenja, salata od kupusa Užina: jabuka Vecera: tunjevina u salamuri iz konzerve U toku dana pojesti šaku bundevinih sjemenki 5. DAN Dorucak: rajcice nasjeckati na kockice i pomiješati sa kukuruzom šecercom iz konzerve, zaciniti sa masl.uljem, posoliti Užina: ananas Rucak: juha od blitve i zobenih pahuljica (na maslinovom ulju kratko propržiti poriluk, dodati zobene pahuljice i naliti sa vodom, posoliti i kuhati, za to vrijeme ocistiti i narezati blitvu, staviti u juhu i kuhati još par minuta, dodati š režanj narezanog cešnjaka, skinuti s vatre, izmiksati sa štapnim mikserom i služiti) som zapecen u foliji, prilog brokoli, samo skuhan i posoljen Užina: ananas Vecera: gljive bukovace, pirjati na luku, posoliti U toku dana uzeti š0-tak badema 6. DAN Dorucak: salata od jecma (skuhati jecam u posoljenoj vodi 40-tak minuta, posebno skuhati oslic u vodi u kojoj je dodana kadulja, limunov sok, posebno skuhati korabu u posoljenoj vodi, oslice natrgati na manje komadice, za preljev sitno nasjeckati cešnjak, dodati limunov sok, maslinovo ulje, sol, sjediniti jecam sve, ostaviti da malo stoji Užina: grejpfrut Rucak: juha od povrca (u kipucu vodu staviti da se kuha poriluk, koraba i celer nasjeckani na kockice, mahune, kuhati š5-tak min, dodati proso i kuhati još š0-tak minuta, posoliti i dodati peršunovog lišca Telece šnicle pirjati na maslinovom ulju, posoliti i služiti uz pljeskavice od prosa (na maslinovom ulju propržiti izrezan poriluk i dodati proso, pržiti još malo i naliti vodom, dodati cešnjak, kuhati dok se ne dobije gusta masa nalik palenti, u proso dodati rendanog celera i kadulje, neprestano miješati, posoliti i ostaviti da se ohladi, povremeno promiješati, nauljiti ruke i praviti pljeskavice te ih stavljati na teflonski tiganj da porumene) Salata; izrendati korabu i kupus, pred služenje posoliti i zaciniti sa maslinovim uljem i iscijeđenim limunom Užina: grejpfrut Vecara: oslic iz konzerve u paradajz umaku sa pljeskavicama od rucka U toku dana pojesti šaku bundevinih sjemenki 7. DAN Dorucak: palenta (odabrati krupne bukovace i samo im malo skratiti “nožicu̶š;, popržiti ih cijele na malo maslinovog ulja s obje strane, posoliti, palentu skuhati, duguljasti kalup obložiti pek-papirom a njega poškropit s malo maslinovog ulja, izliti sloj tople palente (ne smije se ohladiti jer se onda stvrdne) pa poredati gljive (okrenute na klobuke) jednu do druge, prekriti ostatkom palente, poravnati i ostaviti da se ohladi i dobro stisne, izvrnuti, pažljivo rezati na prst debele šnite) Užina: dinja Rucak: sarma (glavici mladog kupusa izdubiti korijen i kratko blanširati listove, propirjati na maslinovom ulju šampinjone dok ne ispari sva tekucina, za to vrijeme u zdjelu staviti puretinu narezanu na sitne kockice, rajcicu kojoj ste ogulili kožicu i narezali na kockice te dodati gljive, do pola skuhan jecam, posoliti, popapriti i sve promiješati, na list kupusa staviti š žlicu nadjeva, zaviti u kupus, poslagati u posudu, a na dno staviti listove kupusa, kuhati 20-30 min Užina: dinja Vecera: dva kuhana jaja U toku dana pojesti š0-tak brazilskih oraha. Sve namirnice pripremati na maslinovom ulju, umjesto octa koristiti svježe iscijeđen limunov sok. Piti zeleni caj umjesto kave, a preko dana samo vodu. Nadam se da ce netko dobiti ideju za neki svoj obrok |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |