Trasformer r4mb0 |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Točno takav osjećaj sam imao prije nešto više od 5 godina :) nitko niej bio sretniji... ovo jako volim čuti....svaka čast an trudu...trud se uvijek isplati.... motiviraš me sa ovakvim riječima! :) Nostalgija me hvata...vidim koliko nekada znam biti ne zahvalan...i nekada pre malo strpljenja za progresiju ostavljam....sjećam se koliko mi je trebalo za prvi sklek uraditi...danas sam već zaboravio na tu vježbu od kako sam se digao sa poda na željezo...trenutno sam na preogramu bez njih....ali ne planiram dugo :) Jedna od definitivno favorit vježbi :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja cu ih poceti raditi cesto, vise serija po 3-4 ponavljanja za pocetak
Nakon manje od 4 mj. 15 kg manje + da cu sklekove uspjeti, pa sta reci? Presretan sam Eto mi motivacije za dalje! |
||
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa cestitam
|
||
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
||
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravooo
Sjećam se i ja koja je to muka bila oko tih sklekova i koje je veselje bilo kad sam prešča na muške. Svaka čast i za izgubljene kile |
||
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala vam
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sada ih možeš više od mene napraviti
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel to neki challenge? |
||
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa da se javim i ja malo
Ovo su mjere od prije 6 tjedana: Visina: 186 cm Tezina: 106 kg Opseg vrata: 39 cm Opseg u ramenima: 121 cm Opseg u struku: 94cm Opseg u bokovima: 108 cm Opseg u zapescu: 18 cm Opseg bedre: 67 cm Opseg lista: 47 cm Nakon sest tjedana stanje je ovakvo: Visina: 186 cm Tezina: 101 kg Opseg vrata: 38 cm Opseg u ramenima: 120 cm Opseg u struku: 91 cm Opseg u bokovima: 103 cm Opseg u zapescu: 17,5 cm (ovo je manje bitno, necu ubuduce pisati) Opseg bedre: 63 cm Opseg lista: 46 cm U ovih 6 tjedana trenirao sam najvise s utezima uz malo aerobnog treninga. Ovaj mjesec cu malo povecati aerobnu aktivnost pa cemo vidjeti hoce li ici lijepo kao i do sada Ja mogu reci da sam zadovoljan, svaki puta kad se mjerim se i uslikam i mogu reci da se vidi razlika u slici od danas i od prije 6 tjedana, narocito bokovi |
||
flok
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2013 Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svaka čast. Velika si mi motivacija. Iz načina pisanja osjećam da si sav u tome i da voliš to što radiš. Samo naprijed. ;)
|
||
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, a i ti ces vidjeti rezultate drzis li se nekakvih pravila i ako imas strpljenja
|
||
flok
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2013 Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahaha nadam se.
|
||
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo da se javim malo...
Trenutno je do sada skinuto oko 20 kg i ja sam zadovoljan... Evo i jedna slika od mene, ima jos masu posla, ali do kraja ljeta ce biti puuunoo bolje jer dobar dio ljeta planiram kvalitetno iskoristiti Za 2 tjedna idem na neku operaciju i iza toga necu mjesec dana moci trenirati kako spada, ali dijeta ce i dalje biti prisutna, ali zato drugi dio ljeta idemo punom parom ka cilju Edited by r4mb0 - 01 Lipanj 2014 at 20:33 |
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretno na operaciji...miruj sada... i pametno se hrani :) Napravi dobar plan u tih mjesec dana..da rasturiš..inače svaka čast na rezultatima do sada! Svaka čast! :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala mett
|
||
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravo Rambo! Puno si toga do sad postignuo, a ne sumnjam da ćeš i dalje napredovati!
Samo se dobro oporavi od operacije! |
||
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Irija, daljnje napredovanje je sigurno zagarantirano
Trenutno zbog skole ne stizem bas do teretane, zato kod kuce radim ovakav trening 1-2x dnevno: -15 puta za svaku ruku veslanja s utegom od 15kg (nemam veci :S) -5 sklekova -10 cucnjeva s utegom od 15 kg u ruci I to ponovim pet puta...nije nesto ali svakako je bolje i ovo nego nista ne raditi i ocekivati rezultate bez truda |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |