New Posts New Posts RSS Feed - trbuh
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

trbuh

Post Reply Post Reply Page  <1234 5>
Author
Preky View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Preky Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 02:02
Ne vježbam samo prsa i ruke...vježbam noge ,leda,ramena,prsa i ruke

Edited by Preky - 13 Studeni 2013 at 02:03
Back to Top
avangarde View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote avangarde Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 07:51
Preky, na svoj temu https://www.fitness.com.hr/forum/dali-je-mogue_topic8406.html
stranica 2, The Phoenixov post. Fullbody treninzi 3-4 puta tjedno, + kardio ili odmah iza treninga ili na odvojene dane..Sredi prehranu do kraja i pici, nema tu previse filozofije- mast ce odlazit sa svih dijelova tijela, ne mozes gadati samo trbuh. Ukljuci složene vježbe sa raznoraznim kretanjima tijela, smanjuj odmore kako napredujes, a za trbuh ako bas zelis ukljuci plankove raznorazne uz pokoji set sa klasicnim trbusnjacima.
pozz
cookies are for pussies
Back to Top
Preky View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Preky Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 09:51
ok tako cu i napravit! javim se kroz mjesec dana hvala svima :)
Back to Top
mettasttaza View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 10:22
Bio bih fenomen da izgubiš 5-10 kg i dobiješ na mišicnoj masi.... vjeruj mi ....

Kratko je ali jasno još nije LOL

Moraš odluciti ono što prvo želiš....dobiti...ili gubiti...ništa komplicirano sasvim jednostavno 
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem
Rodjen si s idealima i snovima
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj
Imaš krila
Nauci ih rabiti i ..LETI!
Back to Top
iver View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iver Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 10:58
preky, sorry, vjerojatno ne razumijem više hrvatski. u pocetku pišeš: "ovako khm, trbuh vec ga se pokusavam rijesit 4 mjeseca ali ide dosta sporo kako najbrze i najefikasnije da ga se rijesim ?" a nakon toga: "kako mi nije prehrana za mrsavljenje? u 3 mjeseca sam izgubio 15kg ako to nije nista onda u..." Ako si gubio 5kg mjesecno, ne znam što je sporo, mnogi bi ti zavidjeli na tome. Kao što ti je i fyttip rekao, masno tkivo se ne gubi linearno sa svakog dijela tijela. Što ti manje masnog tkiva ostane, to ceš ga sporije gubiti. I da, energetska potrošnja je najveca kad pokreceš najvecu masu, i po zakonima fizike i biomehanike, pa su to kompleksne vježbe i full body treninzi. Probaj gurat auto sat vremena dnevno, pa ceš vidjeti :))
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:11
Originally posted by fittyp fittyp wrote:

Moj savjet tii je sobna bicikla,i to nekih 40-45 minuta po HIIT metodi.Ja si još oko trbuha zamotam onaj najlon za pakiranje hrane.Znam da ce netko reci glupost,ali iz njega mi zna izaci bukvalno litra vode nakon treninga na sobnoj bicikli.

Još uvijek se motate  

.. i što s tom vodom onda, što to znaci? Smile

Nije tema pa si mislim da li produžit, ali zanima me kako izgleda ovaj HIIT od 45 min :) To odradiš krace intezivno pa nastaviš umjerenim tempom do kraja ili?

Preky, možda i premalo jedeš, uz neadekvatan trening pa ti tu nešto blokira to zadnje. Sa toliko izgubljenih kg-a, trebalo je dosta toga otici :)

Di si najviše izgubio?

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:11

Probaj gurat auto sat vremena dnevno, pa ceš vidjeti :))

A ja baš razmišljam što bih mogoa novo ubaciti u program  LOL

Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Imaš krila
Back to Top
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:12
Originally posted by Gym_girl Gym_girl wrote:

Originally posted by fittyp fittyp wrote:

Moj savjet tii je sobna bicikla,i to nekih 40-45 minuta po HIIT metodi.Ja si još oko trbuha zamotam onaj najlon za pakiranje hrane.Znam da ce netko reci glupost,ali iz njega mi zna izaci bukvalno litra vode nakon treninga na sobnoj bicikli.

Još uvijek se motate  

.. i što s tom vodom onda, što to znaci? Smile

Nije tema pa si mislim da li produžit, ali zanima me kako izgleda ovaj HIIT od 45 min :) To odradiš krace intezivno pa nastaviš umjerenim tempom do kraja ili?

Preky, možda i premalo jedeš, uz neadekvatan trening pa ti tu nešto blokira to zadnje. Sa toliko izgubljenih kg-a, trebalo je dosta toga otici :)

Di si najviše izgubio?

Želi izgubiti 5-10 kila i nabit mišicnu masu pritom kako ne vidiš LOL Nešto novo :D
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Imaš krila
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:15
Originally posted by mettasttaza mettasttaza wrote:

Kad dodješ, imat ceš partnera za to Big smile

PN Certified Coach

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:18

Želi izgubiti 5-10 kila i nabit mišicnu masu pritom kako ne vidiš LOL Nešto novo :D

Hehe vidim vidim Big smile Pa sad, sve ovisi što njemu znaci mišicna masa Big smile Može on mijenjat kompoziciju tijela pa izgledat sve skupa bolje, ali neka znacajnija masa nema šanse.

PN Certified Coach

Back to Top
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:23

Hehe vidim vidim Big smile Pa sad, sve ovisi što njemu znaci mišicna masa Big smile Može on mijenjat kompoziciju tijela pa izgledat sve skupa bolje, ali neka znacajnija masa nema šanse.

Sumnjam da je došao do toga saznanja još :D Mislim da želi kao vecina kada pocnu odma izgledati lean big :D Još kada sazna da je vecna roidsi Pjufff LOL
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Imaš krila
Back to Top
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:23

Kad dodješ, imat ceš partnera za to Big smile

To ce nam biti kardio...samo što trebamo neki auto naci LOL I po Rivi ga gurati :D
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Imaš krila
Back to Top
iver View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iver Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:32

<span style=": rgb251, 251, 253;">Probaj gurat auto sat vremena dnevno, pa ceš vidjeti :))</span>
<span style=": rgb251, 251, 253;">
</span>
<span style=": rgb251, 251, 253;">A ja baš razmišljam što bih mogoa novo ubaciti u program  LOL</span>
</span>

Mett, pricekaj još malo, dolazi i sezona cišcenja snijega, izvrstan trening za gubljenje masnoca, može biti i obican intervalni i HIT i HIIT(za one sa zdravom kicmom) , samo se nikom ne da radit :( ... A ostalo se vrti u krug po stoti put, to me ubija, osjecam se bedastije nego Sizif... :)

Back to Top
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:38
Originally posted by iver iver wrote:

<span style=": rgb251, 251, 253;">Probaj gurat auto sat vremena dnevno, pa ceš vidjeti :))</span>
</span>
<span style=": rgb251, 251, 253;">A ja baš razmišljam što bih mogoa novo ubaciti u program  LOL</span>
</span>

Mett, pricekaj još malo, dolazi i sezona cišcenja snijega, izvrstan trening za gubljenje masnoca, može biti i obican intervalni i HIT i HIIT(za one sa zdravom kicmom) , samo se nikom ne da radit :( ... A ostalo se vrti u krug po stoti put, to me ubija, osjecam se bedastije nego Sizif... :)

Da da! Sada kada prestanu kiše ceka me i štijanje bašce uh ... Nadam se da ce biti snijega ove godine :D Još na tašte ako odradim eto Bf spustim na 3-4 % LOL 

Uh ja volim cistiti...jedino ne volim kada se sve sledi dole pa mi zapinje lopata i dok razbijem taj led napada ponovno LOL

hehehehe

Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Imaš krila
Back to Top
iver View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iver Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:39
mett, to je vec tzv "power cardio" :) gymka i mett, ako to radite u dvoje, odustajem od kupovine novog akumulatora :)
I bok vama, bježim u more obaveza, uživajte...
Back to Top
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Studeni 2013 at 11:43
Originally posted by iver iver wrote:

mett, to je vec tzv "power cardio" :) gymka i mett, ako to radite u dvoje, odustajem od kupovine novog akumulatora :)
I bok vama, bježim u more obaveza, uživajte...

LOLLOLLOL Thumbs Up 

Budi pozdravljen! :)
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Imaš krila
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1234 5>