trbuh |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne, ne, ja bih samo navijala sa strane da to mi radimo u dvoje, trebao bi ti akumulator
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baš ti hvala , morao bih sam gurati
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikako da skužiš Šta ti ja bzvze šaljem ona ledja? Da ne zatrpavamo više....skužio si uglavnom sad
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Preky
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 90 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
o.o , izgubio sam svugdje , ma sve to stoji samo sto je problem u meni ovo sam skupljao na sebi godinama sad bi ja to u jednom danu rijesio... heh
|
||
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U mom slucaju konkretno 30 sec onako poštena vrtnja ali nije maksimum,i onda 30 sec maksimalno koliko mogu,bez obzira na kojoj sam težini vrtnje.Djeluje to Gymka moja sigurno.Provjereno na meni i na mojoj ženi,ali ipak je full body zakon.25-30 minuta razne vježbe po nekom programu maksimalnim intenzitetom,i onda za kraj još recimo deset krugova burpija.Nakon toga sam satran i osjecam se fenomenalno.Prednost je zna se...u oblikovanju tijela i dobivanju mišica.Kod kardija gubiš sve,pa i mišice bez obzira koliko ih imaš.Sad sam opet poceo filozofirat i dotakao se 1000 puta ispricane teme.Neka proba sa nekim kardiom svakodnevno i skinut ce salo sigurno,samo pitanje je i kako ce nakon toga izgledat kasnije uvijek može nabacit mišice.Uglavnom treba znati šta želi.Moje mišljenje je da je zdrava prehrana 80% dobrog izgleda,a kvalitetan trening samo 20%. Al sam se raskenjo.Izvinite za ovaj post |
||
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iver ti si jedan vrlo saljiv momak :)
|
||
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
|
jeb...kardio znaci to trebam radit..evo sad baz odradio 25 minutno trcanje=190kcal manje
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ne moraš ali je poželjno :) Odakle ti to da je 190 kcal manje :)?
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
|
na traci ti broji koliko si izgubio...uglavnom bio sam ko mast na peci :D
|
||
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja maloprije odradio 25 minuta na bicu...20 minuta HIIT u intervalima 20/40 i 5 minuta "hladjenja",brojac pokazao nešto više od 350 kalorija potrošenih...
|
||
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
expertise, pa znam biti šaljiv, momak odavnooo nisam :) Ali sad postoje dvije opcije, da me šalješ nekamo /*+'?! ili smo bliži u stavovima :)) Ova druga bi mi bila simpaticnija, ali ti biraš :) |
||
eXpertise
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma peace, sam kažem da je svako vježbanje bez cucnjeva prilicno neucinkovito (al opet to je samo moje mišljenje)
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
A što s onima koji ne mogu radit cucnjeve iz nekog razloga? Osudjeni na vjecni neucinkoviti trening? |
||
||
eXpertise
Post Options
Thanks(0)
|
|
e to je druga stvar, al ak možeš radit to - zašto ne ? :D
|
||
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakve ti tocno cucnjeve mislis?
|
||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |