trbuh |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preky
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 90 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovako dobio sam malu upalu nogu..da nastavim trenirat noge ili cekam dok se to malo opusti ,ja bi radio vjezbe samo neznam dali mi je to zdravo ako imam upalu
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa koliko cesto radišnoge? Upala je sasvim normalna nakon treninga
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
noge radim svaki dan..vise manje..ma zanima me da samo nastavim trenirat ili ne?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
cemu noge svaki dan? radiš fullbody ili?
|
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stari moj jesu to velike mišicne skupine...ali zašto svaki dan? Što misliš ovako....Ako bukvalno mišici rastu kada se odmaraju....što misliš kako ce doci rezultati.... ako ih treniraš svaki dan?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
ma neznam...najbolje bi bilo full body svaki drugi dan
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Gledaj Prvo moraš napraviti program da znaš što radiš...svaki dan trening je besmislica raditi...možeš više puta tjedno ali tako što ceš raditi manje mišicnih skupina ali više vježbi....npr jedan dan radiš prsa ...drugi dan samo ledja ...bubam....ali ceš ih raditi jednom tjedno te mišicne skupine....
Možeš raditi više puta tjedno te skupine ali po manje vježbi ukombinirati sa ostalima... Svaki dan raditi nece te dovesti do nicega...a kamoli rezultata koje ocekuješ... A opet možeš probati...ali koliko dugo misliš tako ne znam... Ali moja preporuka... odmaraj treniraj.... a tvoje je što želiš....
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
ne ne krivo si shvatio...ja to radim tako npr.biceps i ledja u pon u utorak sad npr prsa i triceps srijeda noge i ramena itd...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
znnaci radiš 1 tj noge? ne kužim onda sta je bilo pitanje?
|
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Napisao si gore da noge radiš svaki dan...
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
mislim znam ih ubacit svaki dan ali ne previse...ubacim malo noge i trbusnjake
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ih radiš po manje vježbe možeš ih cešce nikako svaki dan...ali ako ih želiš samo njih 1 tjedno ti je dovljno...možeš ti i 2 ali ne bih ti dao više od toga.... ali kako hoceš ... probaj vidi pa javi ...ako ti ide tako kako si zamislio radi :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
ma nit neidem ja svaki dan u teretanu..kad mi se da i kad imam vremena 2-4 puta tjedno...btw prehrana je 70% rezultata=?
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Da u Marketingu ;) Kada zavšrim trening morat ceš ti to meni detljnije objasniti ja ne kužim te zbilja sad :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
hehe ajd...cuo sam da je 70-30 70 posto prehrana a 30 % trening sta bas ne vijerujem...vise da je 70 % trening a 30% prehrana..
|
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |