Trbušni mišici (ženski) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ova gore teta se bavi fitnessom, a ova druga teta se bavi
profesionalnim sportom :))) meni se iskreno svidja oboje.. možda negdje između, al sve zavisi o sveukupnoj konstituciji tijela... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. slika definitivno - moj ukus..
2. slika je too much, ne izgleda mi sexy |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ova druga bi me više poticala na trening
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
druga je motivirajuca totalno...ako ova cura može imat takve abse..ja bi se trebala moc priblišiti onim prvima koliko je god moguce...
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja težim necemu između ove dvije slike, ali ipak - prva slika je više sexy nego druga :). A sad... O cemu ovisi - vjerojatno genetika, ali definitivno i nacin treniranja i prehrane
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ova prva bi me poticala na crobni trening |
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uf, zelim stomak kao ova prva, tj takvu blazu varijantu, da jos diskretnije bude. Polako ali sigurno vidim rezultate, samo donji stomak pravi malo problema
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ann, to sam se i ja sto puta pitala!!!
|
|
LiveStrong
|
|
Push
Cita FAQ Joined: 25 Listopad 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Misic kao misic je kod svih ljudi isti, kao i ostali misici. Imamo 4 razlicite vrste trbusnih misica-ovaj o kome se ovde prica sto je na sredini, zatim unutrasnji i spoljasnji sa strane (obliques) sto se zapravo moze racunati po dva puta za obe strane pa se kaze da ima 6 misica, i onaj sto je najblize kicmi i sto se ni ne vidi s polja.Ovaj po sredini je zapravo jedan veliki misic razdvojen (ili spojen) veznim tkivom koje ide kroz sredinu uspravno, a zatim imaju i tri tanja tkiva koja idu vodoravno i daju ovaj izgled plocica. Dakle, svi mi imamo plocice :D e sad, kao trebalo bi da su svima ta vodoravna vlakna ili kako god se zovu rasporedjena jednako i ravno, ali gledajuci u razne trbusnjake znamo da nije tako. Da li je zbog genetike, nekog "poremecaja", mozda cak i loseg drzanja da neki ljudi imaju ukrivljena vlakna i cak i vise od 3 (pa umesto 6 imaju 8-š0pack), nemam pojma. Sve u svemu razlika izmedju ove dve je sto donja ima nizi % bf kao i nabildovaniji misic. Sigurna sam da bi ova prva mogla napipati prstima kako joj se misic deli. I ne samo to, nego ova druga ima nabildovanije i izrazenije ostale stomacne misice (tj obliques) pa to dodatno menja celokupni izgled :) Bas zato sto su joj obliques veci/nabildovaniji struk joj je manji. Valjda nisam previse zapetljala. Edited by Push |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |