Trbusnjaci |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Yunis
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
samo 4 serije puta 20 trbusnjaka..nakon toga na spravi za torso 4 puta š0+š0 s tezinom od 40 kg...
sorry ako sam krivo napisala kako se zove sprava..jos nisam naucila imena.. |
|||
------------
®ivot je lijep! |
|||
Atleticar
Viden/a u gymu Joined: 14 Srpanj 2008 Location: Albania Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trbusnjaci cine vizuelno najljepsi dio tjela naravno ako su dobro iscrtani,ako imate razvijena ramena,ruke,pet puta cete bolje izgledati ako imate i dobre trbusnjake.
Da bi ostvarili zeljeni cilj potrebno je trcanje,bez toga nema nista jer tako skidamo masno tkivo koje prekriva trbusnjake i potrebno je trcati minimalno 4km 4 puta sedmicno i raditi po 600-š000 trbusnjaka,dvije ili tri razlicite vrste i naravno smanjiti unos masnoca a slatkise prepoloviti i rezultat je neminovan.
U pocetku ih nije lako raditi ali zahvalni su i iz dana u dan su laksi.
Imacete volje da ih pumpate samo kad shvatite koliko se djevojke pale na dobre trbusnjake,to je bruka kako to prolazi kod njih i kako to vole.
|
|||
profesionalac
|
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ok...to manje više svi znaju. Ali također ne bih bio tako iskljuciv što se tice trcanja.
Ovi parametri su ubi bože.. Ne možeš samo tako doci i ubaciti neke glupe i apsurdne brojke kao magicnu formulu za trbušnjake! toga nema, kao ni ovih besmislenih xxx ponavljanja trbušnjaka.
Barem to ostaje onima bez mo.ga Da se neki (citaj - populacija muških koja pumpa samo one mišice koji se ili isticu, ili su popularni, il samo njih znaju radit il misle da cure vole samo te mišice) malo bolje razumiju u međuljudske odnose i stvaranje partnerskih veza ovakve stvari ne bi pisali. Ono što je kod vecine prisutno jest vjerovanje u mitove. Nitko ne osporava skladno oblikovano tijelo, to je stvarno oku ugodno! ali to nije ono što prolazi kod vecine cura normalnog intelektualnog, socio-ekonomskog statusa, interesa i stavova. Ljudi ne živite u bajkama |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sve nešto citam ostale postove u topicu i cerekam se cini mi se da tjedno ne napravim toliko ponavljanja koliko neki trbušnjake ...u išcekivanju cetveroznamenkastog broja! Edited by Lega |
|||
Anubis6
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da osvježim temu. Radim trbušnjake sa dole postavljenog klipa već duže vrijeme. Ono što me interesuje je to da li su vježbe dobre, i da li mogu raditi 800 trbušnjaka koliko i sada radim? Postepeno sam povećavao broj, a za vježbanje mi treba nekih 20 minuta.
https://www.youtube.com/watch?v=wT2yeTFHeIQ
|
|||
Goran18
Cita FAQ Joined: 14 Prosinac 2017 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pozdrav svima! Zelim znati koje su vjezbe najbolje za trbusnjak.Inace sam dugoprugas.Znam da treba pripaziti na prehranu.
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |