New Posts New Posts RSS Feed - Treba mi mala pomoc.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Treba mi mala pomoc.

Post Reply Post Reply
Author
Freakusha View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Freakusha Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Treba mi mala pomoc.
    Posted: 27 Studeni 2009 at 09:24
Baš sad, kad sam odlucila jesti i zdravo se hraniti, nisam u mogucnosti (ali tako je i inace u životu, pa eto).

Moj problem je što trenutno mogu samo sanjati o bilo kakvoj krutoj hrani. Evo, baš sad ujutro mi je trebalo š5minuta da pojedem pola zdjelice kukuruznih pahuljica sa mlijekom . Dakle, moj problem je što sam išla na manju operaciju oba dva umnjaka, pa me izrazito jako bole (ni sama ne znam do kad ce trajati ta bol), pa ne znam što bi bilo pametno da jedem, jer ne mogu cijeli dan biti na tekucini (mogu, ali iz principa necu ).

Dakle, koju bi tekucu hranu bilo najpametnije za jesti. Jedino što mi pada na pamet je griz (od zdrave hrane), ali je on ipak pregust i imala bi problema sa gutanjem. Eventualno rijetki cokolino i jogurti i pudinzi. Naravno, to mi nikako nije dovoljno za cijeli dan, a posebno ne za dan kada treniram.

Pa... Molila bi vas za savjete!
Back to Top
Jdot View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jdot Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2009 at 10:27
Zasto ne bi s blenderom usitnila to sto trebas (bilo sto zapravo)?

Nisam probao, ali ako ti je frka sa zvakanjem, malo zobene usitnit, dodat
mlijeka i napravit si kvazi-shake
Back to Top
Freakusha View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Freakusha Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2009 at 12:58
Nemam blender, na žalost .
I stvarno mi je frka, ali budem se nekako snašla ovih par dana sa tim vodenastim stvarima... Svejedno, hvala na ideji!
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2009 at 15:52
Posni je mekan i može se miksat sa svim i svacim.

Neke juhice s pasiranim povrcem su dobre, pasirani grah varivo(znaci bez zrna graha), sve u obliku kašica i pirea, npr. i vocne kašice(Frutek, Nestle)

Gusti sokovi bez cukra
Možda kuhana piletina(bijelo meso) na sitno nasjeckana
Kajgana

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2009 at 16:52
Ako možeš sacekati do sutra, napisat cu clanak koji riješava tvoje probleme
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.