TREBAM HITNU POMOC S VASE STRANE.. |
Post Reply |
Author | |
mirellicamala
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Sijecanj 2012 at 12:03 |
Pozdrav dragi FITovci..naime, nova sam ovdje , iako redovito pratim vijesti i savjete s vaseg portala.
Trebam savjet u svezi problema..nikad nisma imala problema s tezinom, osim sto sam uvijek imala naglasen trbuh i struk, te ono salo "sa strane"..noge su mi mrsave, vitke , bez celulita, visoka sam 183 cm..imam male grudi, ruke ok izgledaju...prije 3 godine, zbog stresa i nezdravog zivljenja, udebljala sam se 10 kg. Tad sam pocela vjezbati, te u roku godinu dana, postepeno skinula 10 kg. Trcala sam svaki dan doma jer nemam blizu teretanu, trbusnjaci, cucnjevi., sklekovi i te klasicen anaerobne vjezbe..ali trbuh je uvijek ostao..ne znam sto uciniti, pokusala sam i jesti pomalo po 5x na dan, ali nikako to ne mogu skinuti. Moja majka je rekla da mi se trbuh poceo formirat od 4.razreda osnovne i od tada muku mucim s time.. trbuh mi izgleda kao napuhan, kao da je voda u njemu, a na donjem dijelu je tvrdji..izgleda jako neproporcionalno na mome tijelu jer sam svugdje vitka. Godinama se patim s time, slijedim savjete, ali nikako da to rijesim. Cak sam razmisljala o kavitaciji jer uza sav trud, nikako da to skinem. Uz to, straznjica mi je srednje velicine...sa nikakvim vjezbama ne mogu povecati njezinu misicnu masu. Molim Vas da mi pomognete i savjetujete sto bi vi napravili na mom mjestu, uputite me na nesto, jer ja vise doista ne znam kaj napraviti Hvala vam svima |
|
mirellicamala
Post Options
Thanks(0)
|
Btw, kad sjednem, formiraju se 3 harmonike..kad moram tako reci
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
probaj barem 1-2 mjeseca ne 1. konzumirati kruh ( i sve sl. tome tj. peciva iz pekare) 2. konzumirati mljecne proizvode javi rezultate, ako probaš..:.) **Kod dosta ljudi to upali, tj. to je dokaz da se ravan trbuh dobije za stolom i vježbanjem lp :) |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
Morat ces intenzivnije trenirati kako bi se rijesila potkoznog masnog tkiva koje imas i povecati misicnu masu i tonus misica jer sumnjam da ti je trenutni nacin treniranja dovoljnog intenziteta da bi dao daljnje rezultate i naravno , posloziti prehranu jer vjerovatno nije idealna |
|
mirellicamala
Post Options
Thanks(0)
|
ok, ljudi hvala vam..evo,dajte mi nekakav primjer...prije sam jela zobene pahuljice iliti Vitalis za dorucak, medjuobork vocke,ribu, piletinu, kavu sam pila bez secera ujutro, te zeleni caj tu i tamo...za veceru isto povrce, voce, meso...ne znam vise kako jesti i sto, a ne zelim se izgladnjivati...
|
|
mirellicamala
Post Options
Thanks(0)
|
svaki dan sam trcala po pola sata/sat..ne volim ibickl jer onda nemam osjecaj da vjezbam i ne volim to sto sjedim...nakon trcanja sam radila trbusnjake, cucnjeve, sklekove, iskorak, skakutanje u vis...po 50 x svaku vjezbu..sad ne vjezbam skoro nista i nisam se zdebljala..samo taj trbuh nije otisao niti salo sa strane i kada sam najvise radila na sebi...
|
|
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
Složi si 5 zdravih obroka od toga da su 4 P+UH , i zadnji prije spavanja P+M ( posni+ orašasti plodovi npr. badem , a ne voce , povrce ) . Možda i to tvoje forsianje trbušnjaka ti cini štetu jer oni se ne mogu vidjeti kroz salo koliko god ih radila , a povecavaju ti stomak(povecava se debljina vanjskih trbušnih mišica ) jer vjerovatno ne radiš dovoljno izdržaja koji bi ti ojacali unutarnje trbušne mišice koji bi se , kad ojacaju , povukli prema unutra i sa sobom povukli i za sobom povukli i ostatak trbuha i ucinili te vitkijom
|
|
mirellicamala
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na savjetu Wooz..da, cula sma to za trbusnjake da u principu mogu i povecati sam izgled trbuha..kakve je onda vjezbe najbolje raditi kod kuce? Da li je dobro trcati? Jedan poznanik koji se bavi sportom mi je rekao da navodno nije dobro joggirati , vec trcati sprinteve, tj. radije intenzivnije vjezbati 15-30 minuta nego li srednjim tempom sat vreemna. To me buni, jer svuda cujem drukcije savjete...Napominjem, nemam u blizini teretanu, a i volm vjezbati vani i doma. Thnx
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, u pravu je. Takodjer mislim da je najbolje za topljenje masti ovakav tip trcanja - kombinacija laganog trcanja sa sprintom u totalu nekih 15 minuta, recimo 2-3 puta tjedno. Lagano trcanje 30 sekundi - sprint 20 sekundi lagano trcanje 60 sekundi - sprint 30 sekund .... sve do recimo: laganog trcanje 180 sekundi - sprint 70 sekundi Razumiješ uzorak - lagano trcanje nakon sprinta se povecava za 30 sekundi, a sprint za 10 sekundi. |
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |