Trebam pomoc |
Post Reply | Page <1 6789> |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
I odmah se osjeti...
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Danas za ručak 2 paradajza i paprika(ukupno nekih 500-600g) sa bučinim i konopljinim uljem i jabučnim octom,3 konzerve Eva sardine u biljnom ulju,ulje sam isprao koliko je išlo...još za desert 150g mješano bademi,indijski oraščići,lješnjaci,bučine smjemenke i kokosov čips i 50g crne čokolade(85% kakao)...
Večera će biti nekih 800-1000 g miješano brokula,cvijetača bijela i zelena pa nakon toga 150g mrkve,150g gljiva i 150g mrkve na kokosovom ulju,300g piletine i 100g džiugas tvrdog sira... Sveukupno će biti danas 3200kcal...
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Vaga nakon tjedan dana pokazala 0,7 kg više,sad šta je tih 0,7 to možemo raspravljat...struk je osto isti...
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo ti vjezbaj i jedi.. i slikaj se! To ti jd vaznije od vage.
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Vježbam,jedem,,,vagu ipak pratim da vidim jel dobivam na kilaži a struk mi je mjerilo jer se samo debljam u trbuhu,ali naravno,budem se i slikao svaka 2 tjedna,ili je premalo 2 tjedna da se nešto vidi?
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma jednom mjesecno se slikaj :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Ok,nisam nešto fotogeničan pa bolje što rijeđe...hehe
Inaće,još danas osjetim čučnjeve što sam radio u subotu...
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da javim da sam trenutno u plusu 2kg u odnosu na početak,sad je 85 ravno,a struk je ostao za sad isti...inaće,puno se bolje osjećam,pun energije i polako napredujem u treningu...
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
to, tako treba ;)
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se javim prije nego krenem na trening koji će danas biti 10x3 zadnji čučanj,4x6 kosi bench i 4x6 chin up,prije te tri vježbe 2x5 svaka ruka turkish get up da aktiviram dobro core i zagrijem se...
Što se hrane tiće doručak je bio limenka(ocijeđeno 240g) azuki graha,2 konzerve eva sardine i 70g kikirikija(čistog,neprženog i bez soli),poslije treninga 50g mješano proteini(warrior blend i konoplja i msm sa malo cimeta),3 banane,nekih pola kile jagoda sa 30g meda...večera će biti kruh sa piletinom(200g mješano pirovo i heljdino brašno,jaja,piletina,začini),500g batata i 250g šampinjona...
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Danas sam si obećao junk večeru ako prođem ispit za vozački i prošao sam(svi točni odgovori) pa potaknut time da ću se malo jače zasladit(i zasolit,hehe) danas odradio još bolje trening nego inaće,podignut military press u odnosu na početak prije 4 i pol tjedna za 10kg,bugarski čučanj za 12 kg a veslanje u pretklonu za 6 kg,ne samo da su dignute kilaže nego i poboljšana forma i brzina izvođenja vježbi...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo i čestitam na vozačkom kako hrana?
|
|
cookies are for pussies
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala...pod šta misliš "kako hrana"?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
općenito :) još uvijek high fat prije treninga ili?
|
|
cookies are for pussies
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Danas prije treninga tj. skoro 6 sati prije pojeo sam 200g zelja i paradajza sa bučinim i konopljinim uljem,3 konzerve sardine i 70g kikirikija i odradio super trening,probao sam inaće stavljati grah u obrok prije treninga ali me napinjao i nije mi bilo ugodno trenirat tako a nikakva razlika nije bila tj. bilo mi je teže trenirat sa tom napuhnutosti...
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
zanimljivo dobro ajd grah bi i mene napuhao. ajd probaj jednom s lećom prije čisto meni za ljubav
|
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | Page <1 6789> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |