New Posts New Posts RSS Feed - Trebam pomoc
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Trebam pomoc

Post Reply Post Reply
Author
mcml View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mcml Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Trebam pomoc
    Posted: 09 Sijecanj 2010 at 20:15
  Trenutno imam 73 kg

dnevno plivam 3 kilometra minimalno, teretana 3 puta tjedno po bar sat vremena

sto se tice prehrane, studentska je ali obilata i vrlo redovita :)

koji mi dodatak prehrani preporucate, da nabijem š0tak kila, i da mogu odrzavat tih 83-84 kila...

Back to Top
www123 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote www123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Sijecanj 2010 at 20:36
obroke kombiniraj P+UH ILI P+M
P-PROTEINI-Piletina,Puretina,jaja(Bjelanjak),posni sir,tuna,govedina ali da nema masnog,proteinski prašak
UH-UGLJIKOHIDRATI-kruh,(raženi,integralni,sovital),zobene, ražene,jecam,grah grašak,leca tjestenina,riža,krumpir
M-MASTI-riblje,mslinovo,laneno ulje,orašari i sjemenke
POVRcE-jedi u svakom krutom obroku
VOcE-jedi između obroka
---pij puno vode ili zeleni caj
SUPLEMENTI-(multivitamini i minerali),whey,dekstroza
           kreatin,glutamin,BCAA,kazein
Back to Top
mcml View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mcml Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2010 at 00:19
  s naglaskom na plivanje, koje mi od ovih suplemenata preporucate, da bi me uz kvalitetnu prehranu kvalitetno oblikovalo i dodalo tezine

unaprid fala
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2010 at 13:48
Originally posted by mcml mcml wrote:

s naglaskom na plivanje, koje mi od ovih suplemenata preporucate, da bi me uz kvalitetnu prehranu kvalitetno oblikovalo i dodalo tezineunaprid fala

ako msilsis nabacit š0kg nemoj mislit da ces uz neznan koje proteine dobit samo misice,dobit ces i sala.pojacaj prehranu i koristi whey i kreatin za pocetak i naravno uz whey poslin treninga dextrozu.ujutro za dorucak zobene pahuljice,navecer prije spavanja 250gr posnog sira i 50-š00gr kikirikija.priko dana kombiniraj meso,tunjevinu,ostalu ribu,rizu,manistru,kuhano povrce...
ostalo sta te zanima o dodacima prehrani procitaj ovde

Edited by zmaj
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2010 at 14:15
Originally posted by mcml mcml wrote:

s naglaskom na plivanje, koje mi od ovih suplemenata preporucate, da bi me uz kvalitetnu prehranu kvalitetno oblikovalo i dodalo tezineunaprid fala

Nema tog suplementa koji ce te oblikovati, to rade treninzi, a š0 kg mišica je jako puno! Preporucio bih ti whey koncentrat - recimo od pro.nutritiona (jer je najpovoljniji) plus dekstroza i eventualno kreatin kao što je zmaj rekao, no moraš što što više srediti prehranu!
Kakav ti je trening u teretani?

P.S zmaju trebao si dati link na faq a ne pokušavati sve zgurati u jednu recenicu, neka covjek nauci s razumjevanjem

FAQ prehrana
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Celebi View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Celebi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2010 at 17:13
Aa koja je razlika izmedju izolata i koncentrata, mislim
citao sam one strucne definicije i to, ali me zanima zasto
mu preporucujes koncentrat, jeli bolji za dobijanje mase
ili..?
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2010 at 21:13
Originally posted by Celebi Celebi wrote:

ili..?

jeftiniji je, a inace nije neka znacajna razlika
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2010 at 00:34

Originally posted by Celebi Celebi wrote:

ili..?

izolat je malo "cišci" (nešto manje laktoze i masti) pa je zato mrvicu kvalitetniji ali što se njihove primarne funkcije tice, a to je krpanje mišicnih vlakana nakon treninga, i jedan i drugi ce ju ispunit na pravi nacin 

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2010 at 10:07
da.evo upravo san se cuja sa jednin tipon koji za whey koristi izraz kemija.pokusa san mu objasnit da je skroz prirodno ali neide.govori on meni lako je vama dizat velike tezine kad ste svi na proteinima.
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2010 at 11:27

Originally posted by zmaj zmaj wrote:

da.evo upravo san se cuja sa jednin tipon koji za whey koristi izraz kemija.pokusa san mu objasnit da je skroz prirodno ali neide.govori on meni lako je vama dizat velike tezine kad ste svi na proteinima.

Strašno, što je najgore, svaka teretana ima bar po jednog takvog, i to u svakom terminu.

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2010 at 11:32
 Meni su najzabavniji ženski zabezeknuti pogledi prema mom shakeru
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2010 at 19:05
 A sta kazete na kreatin kod mrsavljenja?? Koliko moze odmoci ili naprotiv??
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 01:16
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Originally posted by zmaj zmaj wrote:

Strašno, što je najgore, svaka teretana ima bar po jednog takvog, i to u svakom terminu.

Da jednog?

što se tice davora... ne vidim kakve bi veze trebao imati kreatin s mršavljenjem

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.