Trebam savjet u vezi suplementacije hvala |
Post Reply |
Author | |
Marin123
Cita FAQ Joined: 27 Listopad 2013 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Sijecanj 2014 at 21:53 |
Pozdrav ljudi
Trebam savjet... Naci vec neko vrijeme idem u teretanu... al nista ciljano. |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav,
dovoljno ti je uzeti samo whey protein, čak ni to ne trebas ukoliko ces dovoljno proteina uzeti iz hrane i eventualno dodatni C vitamin ako ces na definiciju. My protein prozvodi su ok. |
|
cookies are for pussies
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadam se da pod ovaj kardio smatras setnju, jer ako je trcanje, onda je to definitivno previse..
Ujutro odradi setnju a neposredno nakon utega biciklu ili trcanje 30min... i ne utege svaki dan.. daj napisi malo program prehrane i treninga.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Druže, mislim da pretjeruješ s cardio, bilo bi ti bolje 6x tjedno teretana i gotovo.
Ja trentuno imam ovaj režim: Ponedjeljak: Prsa-Triceps Utorak: Leđa-Biceps Srijeda: Noge-Ramena Četvrtak: Prsa-Triceps Petak: Leđa-Biceps Subota:Noge-Ramena Plus još svaki drugi dan rotiram trbušnjake i trapeze, da se ne uspavaju. Mislim da ti cardio više šteti nego koristi jer ometa regeneraciju. Natrag na temu... Myprotein su vrlo dobri proizvodi, postoje neke nijanse jer imaš proteine od 80 do 250kn/kg kod njih pa valjda ima i razlog zašto. Na tvom mjestu bih prvo uze Impact Whey ili Impact Whey Deluxe protein, te ako financije dopuštaju Beta Alanin i Taurin za pre-workout. Možda i kafein u tabletama pošto je dosta jeftin. Kreatin ne bih koristio jer mislim da ti neće koristiti pri mršavljenju. Sojine proteine nemoj koristiti... soja = estrogen. Postoji mogućnost da će ti narušavati hormonalnu ravnotežu te poticati debljanje i inhibirati stvaranje hormona rasta. Za detalje si proguglaj malo, ja nisam ni nutricionist ni endokrinolog da bih imao doktorsku disertaciju na tu temu u rukavu, no ako si muško, sojine proteine zaboravi i točka. Sretno s definicijom! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A kad je odmor? Hehe.. ovako je samo pitanje vremena kad ce bit katabolizam..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam 72 sata odmora za svaku grupu mišića, šopam se glutaminom, hmb i eaa. Mast se topi, mišićna masa raste i osjećam se super. Nema katabolizma. A Nedjelja je dodatni dan za odmor, analizu i planove za slijedeći tjedan.
Kad može deda od 33 godine, može i dijete od 18. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |