New Posts New Posts RSS Feed - Trebam savjet
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Trebam savjet

Post Reply Post Reply
Author
Jackp0t View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jackp0t Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Trebam savjet
    Posted: 07 Veljaca 2008 at 20:36
Do prije 2 godine bavio sam se sportom intenzivno. Uvijek sam puno jeo, ali bi sve to bez problema trosio na treninzima. Od kada sam prestao trenirat, uspio sam skupit jako puno viska kilograma. Sada sam se ponovno odlucio dovest malo u red, pa ako mi netko moze preporucit tip treninga za skidanje mase.

Znam da se moram drzat crobnih treninga, ali me zanima ako mi netko moze preporucit neki konkretan program.

Unaprijed hvala.
Potpis
Back to Top
tony123 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tony123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Ožujak 2008 at 07:53
 dobro bi ti bilo vozit bicikl bilo sobni ili pravi svejedno, i plivanje ti je isto super pa pocni malo s time dok ne istopis ta kila viska jer ako ides trcat dodatno ces koljena istrosit i navece ti je dobro ili iza crobnog treninga istezat se i malo jogu vjezbat, tako se prije odmoris i manje mislis na hranu. i nemoj se prezderavat jer te to cini iscrpljenim, tijelo ti trasi snagu da probavi svu tu silnu masu sto si pojeo pa nemas snage nizasto drugo. ubaci voce, povrce u dnevni meni izbaci sve frigano......i eto pomalo vazno je napravit prvi korak onda ide lakse......sretno
samo se treba portudit
Back to Top
janica View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote janica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Ožujak 2008 at 08:45

Ja bih postavila jednu pitanje. Vjerojatno nije ni po cemu novo:) Uglavnom, ide ma na zivce moj tbuh..mislim,vozim bic oduvijek..ja sam ka mrasabvica u obitelji,ali ja to ne osjecam. Mislii,jedno je sto se vidi preko odjece,a drugo sto ja vidim na sebi i vjeruj te mi..to nije mrasavo. Pogotovo,kako sto samrekla, na ttrbuhu i bedrima te oko struka.

Ja silno to zelim skinuti..mozda oduvijek..ali,ne znam kako tocno. Aktivna sam, ali ocito ne dovoljno.

što da ucinim. Da jedem manje,trcim vice.znam da su trsusnjaci za misice..ali ih i dalje radim. Tijekom dana ne jedem bas jer samu kniznici i ucim..Pojedem ujutro jabuku.

What to do?

Back to Top
Mr G. View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mr G. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Ožujak 2008 at 13:43
E vidis, totalno krivi pristup. Tijekom dana ne jedes? Krivo, krivo, krivo.

Kada tijelo ne dobiva hranu  onda sve sto ima sprema u  naslage kako bi se  'osiguralo'; kad svako malo jedes (zdravo jedes) tijelo zna da ce dobit hrane i nema potrebe ista spremati u masno tkivo. To naravno vrijedi jedino ako si aktivna jer ako nisi aktivna stogod pojeo/la a ne potrosis ode u masno tkivo.

Trbusnjaci; cemu to?

Primi se trcanja, bajsa, veslanja, orbitreka, stepera, rada sa bucicama...
Back to Top
bekica View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bekica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ožujak 2008 at 11:28
koliko cesto bi trebalo jest u malimn obrocima,svaka dva sata?ili?i ako ima tko za preporucit neki meni po kojem nisi gladan kad se najedes bar ta dva sata od obroka do obroka.jer ja sam sad bas na onoj un dijeti i mogu reci da je pregrozna
Back to Top
Mr G. View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mr G. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ožujak 2008 at 11:50
Originally posted by bekica bekica wrote:

koliko cesto bi trebalo jest u malimn obrocima,svaka dva sata?ili?i ako ima tko za preporucit neki meni po kojem nisi gladan kad se najedes bar ta dva sata od obroka do obroka.jer ja sam sad bas na onoj un dijeti i mogu reci da je pregrozna

Na UN dijeti si?

Jesi procitala ovaj clanak: UN dijeta - varljivi jamac

A sto se tice neke prehrane, Theia je pohvalila ovaj jelovnik:
Zdrava prehrana - Naucite se pravilno i kvalitetno hraniti
Back to Top
Hammerstrength View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hammerstrength Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ožujak 2008 at 15:16

Mora da ima nesto carobno u tim popularnim dijetama cim privlace toliki broj naivnih ljudi. Sve dok se nisi odlucio/odlucila za dijetu, nisi pazio/pazila na prehranu, fizicku aktivnost, jos k tome ako si pusio/pusila ili slicno, sto govori da vecinom ljudi posezu za dijetom kad stanu pred zid i nemaju kuda i onda traze krajnje rjesenje koje ce za manje vremena nego sto ima je trebalo da nabacaju sve nepotrebne kg na sebe ukloniti sve sto je nakupljeno (kilograme).

Prava informacija vas moze spasiti muka i bespotrebnih dijeta, stoga ne idite za onim za cim svi idu, krenite drugim putem! Ispravnim putem. Mozda zvuci kao propaganda nekakve revolucionaristicke crkvene organizacije, ali u biti je tocna, i onaj tko se u to uvjeri vidjet ce razliku.

@bekica

Svaka 2 do 3 sata ovisno o tome sto si pojela.

You can have it all, if you want it badly enough!
Back to Top
emilio View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote emilio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ožujak 2008 at 15:55

problem kod vecine bivsih sportasa je da nakon naglog prestanka sa sportom nastave unositi istu kolicinu hrane koju su unosili dok su bili aktivni

i  koju neuspiju sagorijeti,

rezultat toga je povecanje tezine..dok si bio aktivan imao si dobru kondiciju kao i dobru misicnu masu,,

gubitkom misicne mase kao i kondicije usljed neaktivnosti doslo je i do toga da ti se sigurno metabolizam usporio sto je prouzrokovaolo dobijanje dnevnog viska energije koje je tijelo skladistilo kao mast.....sta bih ti preporucio

ogromnu volju,kombinaciju crobnog ,ancrobnog kao i kalorijski minus su kljuc uspjeha.znaci trening nekoliko puta sedmicno 3-4 puta u trajanju od jedno sat vremena najmanje............sto se tice programa,siguran sam da ces ga sam pronaci...pozdrav

Edited by emilio
Back to Top
tony123 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tony123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Ožujak 2008 at 16:59
 vjezbanje je jako vazno ali treba se i zabavit, ja npr podem s curom zabacit stolnog tenisa i bas nam je super, svakako raznolikost je vazna.....
samo se treba portudit
Back to Top
d3m0n View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote d3m0n Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Ožujak 2008 at 18:45
Originally posted by emilio emilio wrote:

problem kod vecine bivsih sportasa je da nakon naglog prestanka sa sportom nastave unositi istu kolicinu hrane koju su unosili dok su bili aktivni

i  koju neuspiju sagorijeti,

rezultat toga je povecanje tezine..dok si bio aktivan imao si dobru kondiciju kao i dobru misicnu masu,,

gubitkom misicne mase kao i kondicije usljed neaktivnosti doslo je i do toga da ti se sigurno metabolizam usporio sto je prouzrokovaolo dobijanje dnevnog viska energije koje je tijelo skladistilo kao mast.....sta bih ti preporucio

ogromnu volju,kombinaciju crobnog ,ancrobnog kao i kalorijski minus su kljuc uspjeha.znaci trening nekoliko puta sedmicno 3-4 puta u trajanju od jedno sat vremena najmanje............sto se tice programa,siguran sam da ces ga sam pronaci...pozdrav

slazem se!

Naravno sto vsie aktivnosti,nema veze sta samo da si u pokretu!
Bez odmora nema ni napretka!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.