Trebam savjete, upomoc! :) |
Post Reply ![]() |
Author | |
Ivana1 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Travanj 2013 Status: Offline Points: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 02 Svibanj 2013 at 22:14 |
Za pocetak dobar dan svima :)
Ja sam Ivana i vec tjednima sam totalno navucena na ovu stranicu i na forum. Procitala sam skoro sve ali trebala bi mala pojašnjenja pošto mi nije baš sve jasno. Ovako, imam 19 godina, 63 kile i visoka sam 170. Treniram insanity (na kraju sam, iduci tjedan završavam) i stvarno vidim odlicne rezultate. Kroz ta 2 mjeseca sam jako puno mjenjala prehranu, na pocetku sam jela jednom dnevno (znam, znam) jer sam htjela brže rezultate ali sad sam ful prešla na zdravu prehranu i stvarno se trudim što više informirati o svemu :) Ako nemate ništa protiv stavit cu jedan dan iz svog dnevnika da cujem vaše mišljenje što da popravim :) Evo: DORUCAK: zobene pahuljice (+malo kukuruznih) cca 130 grama – 500 kcal Jogurt cca 100 grama – 45,7 kcal RUCAK: Pastrva cca 350 grama – 392 kcal Posni sir cca 100 grama – 72 kcal Mješana salata (zelena+špinat) cca 200 grama – 40 kcal VECERA: raženi kruh 70 grama – 119 kcal Svježi sir – cca 10 grama – 4,5 kcal Salama od pilecih prsa – cca 10 grama – 19 kcal + list zelene salate :P MEdjUOBROCI: kava sa cca 50 grama nemasnog mlijeka – 30 kcal Jabuka – cca 100 grama – 110 kcal Ali, moje glavno pitanje je: što jesti nakon treninga?? To me stvarno zbunjuje, gdje god gledam piše whey protein koji si stvarno ne mogu prijuštiti :/ Uglavnom vježbam nekih 1-2 h nakon dorucka, ali nekad i nakon rucka. Unaprijed hvala svima na savjetima i pomoci :) |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvi sastojak ti je voda, naši mišici su 80% voda. Tijekom treninga gubiš velike kolicine vode iz tijela, kako znojenjem ( cime organizam štiti tijelo od pregrijavanja),Drugi važan sastojak su ugljikohidrati zatim protein , možeš si još koje vitamine priuštiti c i e...jako je važno jesti p....jer nakon treninga šecer u krvi opada,mišici su premoreni...pocinje katabolizam...da to sprijeciš moraš papati...
|
|
![]() |
|
Ivana1 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Travanj 2013 Status: Offline Points: 8 |
Pijem puuno vode, i za vrijeme treninga i nakon. A kada da pijem vitamine? Prije ili poslje? Da poslje treninga jedem kuhana jaja i posni sir?
|
|
![]() |
|
Lola_zgb ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 127 |
Možeš i bijelo meso sa povrcem na pari, salata, maslinovo ulje.
|
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
može i kuhana jaja i posni sir + neki UH
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
naravno da možeš što ne :)
|
|
![]() |
|
Hvala :))
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |