Trebam savjete za skidanje kilaže... |
Post Reply ![]() |
Author | |
bucka04 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Travanj 2013 Status: Offline Points: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 03 Travanj 2013 at 22:40 |
Pozdrav, svima, tko god ima iskustva, i tko god ima kakvav dobar savjet neka mi kaže, borim se sa svojom kilažom i odlucila sam tome stati na kraj...
|
|
![]() |
|
XQ ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bok :)
Evo ovdje ima pretežno sve, a ako te nešto zanima slobodno pitaj. https://www.fitness.com.hr/forum/kako-smraviti_forum37.html |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Bucka, za pocetak - malo više energije i volje treba uložiti u istraživanje informacija na ovom portalu i forumu.
Sve je dostupno, vježbe / savjeti / prijedlozi - predlažem da prolistaš sve.
Edited by Zoki - 03 Travanj 2013 at 23:04 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
bucka04 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Travanj 2013 Status: Offline Points: 10 |
Ma uglavnom ja sam krenula na dijetu i u mj i pol dana nije bilo nikakvoga pomaka... tako da sam iz ciste depre došla ovdje.-- možda netko ima slicna iskustva...
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Bucka, kao prvo MORAŠ shvatiti jedno, ništa od dijete, ništa od izglednjivanja. Trebaš promijeniti nacin ishrane zauvijek. Što znaci, uvesti 3 glavna obroka, 2 medjuobroka, izbaciti brzu hranu, sokove, grickalice zauvijek!!!
Kaako si jeta tih mjesec i pol dok si bila na dijeti, napiši svoj dnevni jelovnik. jesi vježbala šta u tom periodu? |
|
![]() |
|
XQ ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Ali opet uz prehranu treba i vježbat.. Zanimljivo je kako vecinom svi ljudi koji "ne žive zdravo" , misle da ako žele smršaviti moraju biti gladni.. A glad je zapravo loša stvar.
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
![]() |
|
angyyy ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 04 Travanj 2013 Status: Offline Points: 2 |
POanta je vijezbati i ne biti gladan moras jesti jer ako pregladnis pojedes jako puno ,a i druga stvar je da ti mali i visestruki obroci ubrzavaju metabolizam .....izgubila sam 10 kg u 2 mj.treniram 3 puta tjedno s privatnim trenerom.Od nedavno sam pocela i sama provoditi ono cemu me je on naucio i kile idu dolje a ja sam postala pravi radnik nastojim svaku slobodnu sekundu potrosit korisno tj. u teretani!!!!
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |