Trebam Vaše mišljenje - s 90 kg prema 80 kg |
Post Reply | Page <1234 8> |
Author | |
liquis
Cita FAQ Joined: 14 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja samo hocu reci da se i od normalne (svakodnevne) prehrane može smršaviti i živjeti zdravo. Stvar je u tome da treba biti umjeren! Ali što to vama govorit kad ste svi vi ubijedjeni i hipnotizirani tim svojim super ultra extra zdravim namjernicama koje su pre ukusne.
Što se treninga tice, tu nema pravila. Netko ce ti rec udri po spravama, a netko ce te ismijati. Da sprave ne valjaju, pa što bi mi onda trebala teretana. Vježbe se normalno mogu raditi i kod kuce. Nisam se ovdje došao svadjat ni s kim, nego samo izraziti svoje mišljenje od kojeg vi sebi pravite špradnciju. Neozbiljni ste, a savjeti su Vam svima koda ste nekakva prehrambena sekta. Ne prihvacate tudje mišljenje nego se doslovno rugate. Umjesto da je netko naprimjer rekao: "Ok, prehrana ti ne valja, zamjeni to to i to sa tim i tim." Trening ti je takav i takav a trebao bi bit drugaciji." To je svrha foruma, a ne natjecanje tko ce napisati smješniji post. |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kume ti sam sebe ismijavaš, ko je rekao da sprave ne valjaju? i šta ti imamo rec da zamjeniš ovo, ono, kad sve krivo radiš.. Ne kužim kako ti misliš živjet zdravo sa 5 kila kaka-a i cokolade dnevno?
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
liquis
Post Options
Thanks(0)
|
Prvi post je bio da apsolutno ništa ne valja. Ne znam koje bi to treba sprave koristit. Ostalje spreve u teretani su profesionalne i ja nemam niti vremena za toliko sprava. Jacam ruke, noge, abodominalni dio i cardio trening. 5 kila kaka-a (misliš kraša) - izmišljaš. Rekao sa da stavljam dvije žlice (jušne u kikaru) s mlijekom i cornflakesom (jedna šaka). Ne znam što je to toliko nezdravo za pojest kao dorucak. Spomenuo sam bananu, jabuku ili narancu koje jedem kao medjuobrok. Za rucak jedem sve. Sve znaci da jedem što se skuha jer nemam namjeru tjerat roditelje (20 godina imam i još sam sa starcima) da mi kuhaju neka posebna jela. A rucak je u biti uvijek zdrav. Nikakva presoljena, prepržena, preparena hrana. |
|
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nezdravo je jer je to cisti šecer ( UH koje ne trebaš). Isto tako imaš premalo obroka dnevno, i skoro pa nikakvih proteina. Ako vec ideš u teretanu trebao bi svaki dio tjela vježbat a ne samo neke dijelove, radi zdravlja, i smiješno bi izgledao kad bi imao velike ruke a ledja, noge ništa.. I uz to radio kardio svaki trening i jedi zdravo i sve ce doci na svoje..
|
|
|
liquis
Post Options
Thanks(0)
|
E to je vec odgovor i podloga za neku normalnu komunikaciju. Ja i dalje mislim da dvije žlice dnevno nisu previše. Ako jesu, cime mogu to zamijenit, što bi bio dobar dorucak? Proteine jedem u jajima, mesu.. nije baš da nikako ne jedem proteine. Noge, kako ne radim. Pa trcim na traci i vježbam ih na Leg Pressu (sprava u koju sjedneš i odgurivaš se nogama o tvrdu plasticnu podlogu) i k tome na spravi za trbušnjake je dio za noge tako da je to isto rad noga. Zato govorim, jesti zdravo ne mora znacit da se moraju kupovati neke nesvakidašnje namjernice, vc one koje se konzimiraju svaki dan |
|
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
Zobene jedem 2 puta dnevno... Ti ih jedi ujutro jer su dobar izvor proteina.. I nije ti dovoljno napravit 2 vježbe ili serije za odredjenu grupu mišica, ja svaki dan vježbam po 2 sata, po sat vremena po skupini npr (prsa biceps), a ti uz to još moraš i trcati što ti više znaci zbog skidanja kila, nego jacanja nogu
|
|
|
liquis
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, idem po te famozne zobene pahuljice Dvije serije radim, ali kad odradim jedan trening, ponovim to. Tako da onda to ispadne 2 sata i iskreno meni je bolje tako jer onda preforsiram neki mišic i ne mogu ga pomaknut iducih par dana. Iako bi mogao i taj režim probat. Trcim, trcim. Radim HIIT trening i standrardni (15min trcanja 5 min brzo hodanje) Ali baš me zanima kako bi mogao unaprijedit treninge. |
|
madbarz
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
"Neozbiljni ste, a savjeti su Vam svima koda ste nekakva prehrambena sekta. Ne prihvacate tudje mišljenje nego se doslovno rugate. Umjesto da je netko naprimjer rekao: "Ok, prehrana ti ne valja, zamjeni to to i to sa tim i tim." Trening ti je takav i takav a trebao bi bit drugaciji." To je svrha foruma, a ne natjecanje tko ce napisati smješniji post. "
Slušaj...tebi se nitko nije rugao ,nego ti svi kažu bum u glavu-nema tu puno odugovlacenja! Nije ovo nikakva sekta-ti si sam napao ovdje ekipu i od pocetka si sam dao do znanja da je zdrava hrana za tebe banancina....jer ako ti sve dobro radiš onda ti nebi tražio ovdje savjet nego bi odavno sam smršao i izgledao ko apolon! Tako ti je to....obicno ljudi koji traže pomoc prihvacaju savjete nekoga ko zna znanje....nemoj se ljutiti...šta sad malo humora nikog nije ubilo Što se tice tvoje mame i kuhanja dva rucka.....sve to možeš i sam napraviti za jest-to su ti lagane i jednostavne pripreme,nema tu gulaša, zaprški i tone sastojaka-mamu samo pitaš da ti malo pomogne u pocetku i to je to! |
|
liquis
Post Options
Thanks(0)
|
Napao? Samo sam rekao da ne dijelim mišljene vecine ljudi ovdje. Pazi, ja se ovako hranim i vježbam tek od sredine sijecnja. Dakle otprilike mjesec dana. Tražio sam savjet da vidim kako bi nešto u svemu ovome mogao promijeniti. I poslušat cu savjete. vec popodne idem po zobene i posni Pilos sir. Ja i kuhinja, što se kuhanja tice smo ti najveci neprijatelji. Inace, mislim da ne jedem previše i inace, samo se premalo krecem. |
|
madbarz
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da! Tako teba! Evo ja si pecem raženi kruh,pa cu mazat posni po njemu njam njam -malo kuhanih jaja i brdo salate. Ja kad sam bila tvojih godina sam pocela proucavat svu hranu i sve vezano za to i evo 14god kasnije sam vec doktor nauke...pomalo, ono šta te zanima ceš i nauciti s vremenom! Uci,citaj,proucavaj- budi uporan i smršavit ceš- nemoj samo da se stisneš ko pet deka parizera
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
sorry ali pises gluposti,kakva je to normalna hrana? postoji masna hrana koja ce te udebljati i manje masna bogatija proteinima ili ugljiko koja nece,stvar je u suficitu i deficitu potrosnje iste,pa jedi burek svaki dan pace svidjet kakav ces doc,niko ovdje ne pretjeruje,to je zdrav zivot,ti ako mislis da mi pretjerujemo jer ne zelimo bit debeli ko slon i jos to opravdavat pa onda ti nemoj pretjerat i jedi sta god te volja (umjereno naravno :D ) nisi se dosao svadjat padnes iz padobrana i svima dodjes solit pamet kako ti znas a niko ovdje nezna,i to sa savjetom,sve se moze jest |
|
madbarz
Post Options
Thanks(0)
|
Htjela sam ti rec ako su ti gadne zobene sirove za jest,možeš ih malo prokuhati u vodi-staviš oko 2,5dl vode i 4 velike žlice zobenih unutra,prokuhaš oko 3-4 min,ohladiš i dodje ti ko kaša-staviš unutra malo banane,malo šumskog voca,bajama,šta god voliš od svježeg ili suhog voca,možeš i žlicicu meda. Ili par žlica zobenih lagano popržiš bez ulja na tavi i uliješ par jaja na to ili samo bjelanjke- kako voliš! Bude ti onako neki hrskavi okus-fino i malo drugacije!
|
|
madbarz
Post Options
Thanks(0)
|
"pa jedi burek svaki dan pace svidjet kakav ces doc,niko ovdje ne pretjeruje,to je zdrav zivot,ti ako mislis da mi pretjerujemo jer ne zelimo bit debeli ko slon i jos to opravdavat pa onda ti nemoj pretjerat i jedi sta god te volja (umjereno naravno :D ) "
Legendarna! hahahaha |
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
kralju lud si za medalju ! Samo me zanima zasto si tako tvrdoglav ? |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zajebavao se ti ili ne evo ti ovako:
Sretno. Edited by White_Insane - 18 Veljaca 2013 at 13:33 |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
noemi
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim da ste se tu raspisali sa savjetima pa cu iskoristiti priliku i uskociti.
Imam pitanje u vezi Insanitiy-a, zapravo nije vezano striktno za to vec za vjezbanje, mozda je glupo al sam ozbiljna. Nisam bas strucna u fit svijetu pa zato pitam vas koji znate. -Dakle..pocela sam sa insanity-em, i odradila tek 2 puta, no upala je tu, vrlo gadna-mrzim stepenice i hodanje je ponekad tlaka......Zanima me jel postoji mogucnost da su mi se noge "napuhale" tj misici ili sto vec i da ce splasniti s vremenom???? Kad se gledam u ogledalo imam bas taj feeling. Zabrijavam li?? Hvala. LP |
|
Post Reply | Page <1234 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |