Trebam Vaše mišljenje - s 90 kg prema 80 kg |
Post Reply | Page <1 678 |
Author | |
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
jasno mi je:))
zbilja mislim da bi mu to bio najpametnije uložen novac jer ako nastavi ovako ... nema nikakvog napretka |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stime se i ja slažem najpametnije...ili barem neka se usnimi pa stavi na stranicu....da ga možemo uputiti
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehe nema veze, snašao si se Ma sigurno, znam ja kakva je razlika kad treniraš sam i kad imaš nekog....trening partner je velika prednost. Di bi ja danas bila da sam cijelo vrijeme bila sama :) Mi mu tu možemo pomoci ali netko bi mu bar tehniku trebao pokazat...ili malo asistirat kad treba....ne kužim kako ljudi mogu bit tako sebicni, kod nas uvijek netko uskoci, pa i nepoznatome.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
liquis
Cita FAQ Joined: 14 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jao ekipa, hvala na svim savjetima!!!! Morate razumjet da je teško naci partnera jer imam tjekom dana obaveze tako da sam u gym-u rano ujutro. Vecina ljudi bude popodne. A i sad da idem tjerat nekoga da ide u teretanu radi mene - hmmm.
Sad sam fino dobio broj od trenera s kojim cu radit, pa cemo vidjet kako ce sve to ic. Ja se nadam, na bolje. U biti ja znam da ce na bolje. Ja sam vjecni optimist i uvijek se trudim dati što više od sebe. I znam da cu uspjet, samo moram naci nacin! EDIT: u mojoj teretani ljudi rade s bucicama npr. gledaju u ogledalu druge kako rade, i smiju se. To primjetim dok trcim na traci i da mogu, onom bucicom od 50kg bi ih pomazio po glavi Edited by liquis - 15 Kolovoz 2013 at 12:01 |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(1)
|
"Ja sam vjecni optimist i uvijek se trudim dati što više od sebe." Drži se toga što si napisao... Dobro je što si se snašao...
A što se tice ljudi koji ti se smiju..koji te vrijedjaju blate te tvoj rad ...kada krene progresija...a samo treba strpljenja i vremena....zatvoriti ceš im usta A do tada uživaj ne obaziri se na druge...sjeti se da je pocetak uvijek težak što god pocimali...nitko nije krenio sa 50 kila dizati uteg...nitko nije naucio voziti auto bez da ga prvo nije upalio :) Samo nastavi sa svime..drago mi je da si odlucio na nešto vrlo lijepo i zdravo :) |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
liquis
Post Options
Thanks(0)
|
Ne smiju se meni, ali drugim ljudima. Mladjim momcima i tako dalje. I ne možeš ne primjetit. A meni to više ide na živce što se njima rugaju jer lako je za mene. Možda nemam u mišicima ali zato imam u gubici i lako ušutkam druge. Naravno da nitko nije poceo sa 50kg. Jedno vrijeme sam dizao utege od 2.5 kg (5 skupa) dok mi nisu postali laganini. E sad sam na 10 zapeo. Edited by liquis - 15 Kolovoz 2013 at 12:21 |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(1)
|
Dug je put do vrha.. stepenica za stepenicom :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
liquis
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno! Nikad nisam rekao da je kratak put, ili lagan.
|
|
liquis
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, dragi moji, vec mjesec dana treniram sa osobnim trenerom i mogu reci da se napredak vidi. Poceo sam dizati vece težine i nabijam pomalo masu. Imam 4 puta tjedno trening i jedan cardio trening. Za sada je sve 5. Doduse, malo je skupo, 200kn po treningu, ali se itekako isplati. Trener je profesionalac i nije mi problem izdvojiti novce za njega.
I slika: |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(1)
|
bravo:))keep working
|
|
liquis
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na podršci |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(1)
|
Ajde super, neka te netko vodi, bolje je tako - nadam se da ce vrijedit tih para Javljaj nam se cešce
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
liquis
Post Options
Thanks(0)
|
Heeeej Gymka, nažalost u zadnje vrijeme imam zaista malo vremena za net. Radim, studiram, treniram, polažem vozacki, izlazim... bas nemam vremena za net. Ali trudit cu se javiti se cesce |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Nastavi samo! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | Page <1 678 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |