New Posts New Posts RSS Feed - trebo bi pomoc !!!!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

trebo bi pomoc !!!!

Post Reply Post Reply
Author
metastaza View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote metastaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: trebo bi pomoc !!!!
    Posted: 31 Sijecanj 2012 at 00:43

evo ovako...dosta godina sam bio buco...i ne znam kako...jednostavno mi je došlo u glavu vježbanje..definirat tjelo da to na nešto izgleda...kupio sam si neke sprave ..utege za ruku..i vježbao sam godinu dana od prilike..i ništa...samo sam se debljao..i onda sam odlucio prestati jest od 4 sata...to je bilo u 5 mjesecu 2011 godine...tjelo mi se oblikovalo...onako zadovoljan sam dosta..ali ruke su mi se smanjile..obujam mase...ja bi imo jedno pitanje...htjeo bi tjelo da mi ostane kakvo je u ovakom stanju..ali ruke povecat masu...a bojim se prehranom ..kasnom vecerom da bi se samo vratila masnoca  ..i da bi se vratio na staro debljanje i to..a to ne želim...nema se za teretanu :D imam benc klupu koja je možda 40-tak kila..znam da bi trebao povecati tu kilažu...bucicu od 15 kg..i spravu za trbušnjake...dali možete molim vas dati savjet kako da povecam mišicnu masu na ruci..stim da tjelo ostane kakvo je...stvarno mi je potrebna pomoc...a te prehrane to ne mogu pratit ..vidite velika smo obitelj...znate kaki su prihodi u državi..roditelji na minimalcu..jede se što se skuha :D..stvarno bi volio da odgovorite mi na to pitanje..pozdrav :)

Back to Top
Zvonimir Brle View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zvonimir Brle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Sijecanj 2012 at 11:34
ne trebaš toliko sprava svašta možeš napraviti sa svojim tijelom i malo citaj po forumu imaš svega
Back to Top
metastaza View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote metastaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Sijecanj 2012 at 13:11
znam ...radim više vježbi bez sprava...a trebala bi mi pomoc kod ishrane ..jer vec kako sam naveo nemogu pratit..što se tice hrane...velika smo porodica ...šta se skuha to se jede :D...jer pogrešno poslje 4 prestat jest?jer tjelo mi se razvilo a ruke su mi se smanjile...htjeo bi obujam ruke veci ...:)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.