Trejning |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde bravo
S vremenom ce biti sve bolje i bolje. Meni je osobno 5. trening bio najgori, najkraci odmori i ubije te onako pošteno Ali zato što ide dalje osjecaš da možeš sve više i više i budeš jako zadovoljan sam sa sobom. |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma šuti sutra bi trebo ic van , a dolazim iz škole oko 9 tako da tek u 11 idem van -_-
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa tada se i ide van
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da ali sam prije pio, pa onda išo van da nejdem "trezne glave" van
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
5. trening
ubili me elevated push ups , 40 sec sklekova inace nemam whey-a pa uzimam krutu hranu, ali mi je prijatelj dao mjericu za danas i sad uživam u whey-u
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
ajde bravo
nakon 5. sada je sve lakše |
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
do 10og bravo, brle! baš me zanima kakvi ce ti biti rezultati. ja jedva cekam ponedjeljak, krecem s onim drugim programom od 5 tjedana. |
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno tortica , ja kad završim sa ovim programom radim clean & press malo i kupujem drugu girju od 24.
Onda sve pare samo u prehranu i MASA !!!
|
|
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj se raskucit
|
|
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
idem nekih 7-8 kg na gore za sada , onda održavanje zbog mature i kad sve bude gotovo onda se pije !
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde super, Sretno Vam bilo u postizanju ciljeva za oboje
Tortica meni je zbilja 5. trening bio daleko najteži do 10. i 15. sam valda vec ojacala i bila spremna na sve, al ovaj 5. je bio ono... jedva preživila |
|
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
hvala, Scarpetta. :) ak se ja dobro sjecam (pamcenje mi je kao u 90ogodišnjaka ) meni su znali biti teži neki drugi, a ne ti prelomni treninzi. znam ponekad biti strašno umorna. dosta neuredno spavam. i nikako se ne mogu dovesti u red po tom pitanju. tako da jako rijetko dodjem do više od 6 sati sna nocu. i onda sam u zacaranom krugu, non stop nenaspavana , pa mi se spava danju... ali to je sad vec za neku drugu temu...
|
|
|
|
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
i onda pocinje razdoblje opijanja zvano još i studiranje |
|
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Ma bit ce i toga, ali nadam se da ovo ljeta udaram po treninzima i da cu cak ubaciti HIIT
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Odradjen 7. trening
burpees-e sam ko baba odradio gotovo bez eksplozivnosti
|
|
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
meni danas prvi dan onog programa za gubitak masti. kad sam bila gotova išla sam još jednom provjeriti jel mi jedna bucica treba biti 5 kg ili obje zajedno
|
|
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |