Trejning |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde bravo
![]() S vremenom ce biti sve bolje i bolje. Meni je osobno 5. trening bio najgori, najkraci odmori i ubije te onako pošteno ![]() Ali zato što ide dalje osjecaš da možeš sve više i više i budeš jako zadovoljan sam sa sobom. |
|
![]() |
|
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Ma šuti sutra bi trebo ic van , a dolazim iz škole oko 9 tako da tek u 11 idem van -_-
|
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
pa tada se i ide van
![]() |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Da ali sam prije pio, pa onda išo van da nejdem "trezne glave" van
|
|
![]() |
|
5. trening
ubili me elevated push ups , 40 sec sklekova inace nemam whey-a pa uzimam krutu hranu, ali mi je prijatelj dao mjericu za danas i sad uživam u whey-u
![]() |
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
ajde bravo
![]() nakon 5. sada je sve lakše ![]() |
|
![]() |
|
tortica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
do 10og ![]() bravo, brle! baš me zanima kakvi ce ti biti rezultati. ja jedva cekam ponedjeljak, krecem s onim drugim programom od 5 tjedana. ![]() |
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
![]() |
|
Sretno tortica , ja kad završim sa ovim programom radim clean & press malo i kupujem drugu girju od 24.
Onda sve pare samo u prehranu i MASA !!!
|
|
![]() |
|
tortica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
nemoj se raskucit
![]() |
|
|
|
![]() |
|
idem nekih 7-8 kg na gore za sada , onda održavanje zbog mature i kad sve bude gotovo onda se pije !
|
|
![]() |
|
Ajde super, Sretno Vam bilo u postizanju ciljeva za oboje
![]() Tortica meni je zbilja 5. trening bio daleko najteži do 10. i 15. sam valda vec ojacala i bila spremna na sve, al ovaj 5. je bio ono... jedva preživila ![]() |
|
![]() |
|
hvala, Scarpetta. :) ak se ja dobro sjecam (pamcenje mi je kao u 90ogodišnjaka
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
i onda pocinje razdoblje opijanja zvano još i studiranje ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma bit ce i toga, ali nadam se da ovo ljeta udaram po treninzima i da cu cak ubaciti HIIT
|
|
![]() |
|
Odradjen 7. trening
burpees-e sam ko baba odradio gotovo bez eksplozivnosti
|
|
![]() |
|
meni danas prvi dan onog programa za gubitak masti. kad sam bila gotova išla sam još jednom provjeriti jel mi jedna bucica treba biti 5 kg ili obje zajedno
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |